LIP Multifliseklæb - én pose til et hav af opgaver

LIP Multi Fliseklæb er velegnet til en lang række klæbeopgaver i hjemmet. Læs med, og se, hvorfor vi er så vilde med Blå Lip.

Det eneste du skal tilføje posens indhold, er vand.

Det kan være lidt af en jungle, at vælge den rette fliseklæber. Den klæbrige masse findes i et væld af varianter og størrelser, så uanset om du skal montere fliser i køkkenet, på badeværelset eller på bunden af swimmingpoolen, kan du finde en klæber til formålet.

Har du derimod brug for én super alsidig klæber, der kan bruges til stort set alle klæbeopgaver, skal du have fat i LIP Multi Fliseklæb, eller “Blå LIP”, som den ofte kaldes. Læs med, og se, hvorfor du altid bør have en pose liggende i garagen redskabsskuret.

Specifikationer

 • Produktnavn: LIP Multi Fliseklæb
 • Blandingsforhold: 6,4 liter vand til 20 kg fliseklæber
 • Hærdetid ved 20 ˚C (gangbar): 24 timer
 • Gennemhærdet ved 20 ˚C: 7 døgn
 • Påføringstemperatur: 5-30 ˚C
 • Maks. lagtykkelse: 10 mm
 • Vægt: 25 kg
 • Set til: 155 kroner

Velegnet til støttemure

Bygger du en mur til fx et højbed, kan du med fordel “lime” stenene eller blokkene sammen med LIP Multi Fliseklæb. Når først klæberen er hærdet, er stenene ikke til at rokke.

Klæber på vinyl og gamle fliser

Det lyder måske som en hovsaløsning, men du kan faktisk godt montere fliser uden på gamle fliser, linoleum eller metal, hvis underlaget er plant og helt rengjort for støv og fedt.

Nem at blande

Med et røreværk eller et piskeris på en kraftig bore-/skruemaskine kan du på 2-3 minutter let blande pulveret til en fin og ensartet masse. Lad klæberen hvile i fem minutter, og rør den op igen. Så er den klar til brug. Til 20 kg fliseklæber skal du bruge 6,4 liter vand.

Tåler frost, regn og slud

Klæberen er godkendt til udendørs brug, men husk, at temperaturen skal være over 5 grader, når du lægger fliserne. Når først klæberen er hærdet, er frostvejr ikke noget problem.

Holder på isoleringsplader

Skal du montere isoleringsplader af mineraluld på murværk, beton eller rengjort puds, er klæberen også velegnet. Monterer du pladerne på træværk, bør dette først behandles med LIP Primer 54. Alternativt kan du blande LIP Multibinder i klæberen for at opnå bedst mulig vedhæftning.

Godkendt til vådrum

Skal du sætte fliser op i en bruseniche, er det altafgørende, at fliseklæberen kan hæfte på vådrumsmembranen. Kan den ikke det, vil fliserne med tiden “slippe”, og så vil vand og fugt finde vej ind bag fliserne. LIP Multi Fliseklæb er godkendt til brug i vådrum, og du kan sågar bruge det til montering af fliser i din swimmingpool. Du kan med andre ord roligt skifte en ødelagt flise eller to i brusenichen.

  Andre læser lige nu ...

  Mere fra kategorien Materialer