Kabe købes færdigblandet i 10 liter spande.

Kabe købes færdigblandet i 10 liter spande.

En kedelig væg kan ødelægge et helt rum. Men heldigvis kan man uden det store besvær få en luksusvæg med et spændende farvespil og en kalket overflade. Og så er den oven i købet lige til at gøre ren med en våd klud.

Kabes indfarvede spartelmasse er let at arbejde med. Har man en ren og tør væg, skal man blot smøre spartelmassen på med en bred spartel og lade den tørre. Hvis man ikke synes, overfladen er jævn nok, eller dækker ordentligt, får den blot et lag mere næste dag.

Når væggen er tør, kan den slibes helt glat, hvis man synes. Bare vær klar over, at det støver ret meget. Det sjove er imidlertid efterbehandlingen, som er en speciallak, der smøres på med en klud.

Lakken gør overfladen rengøringsvenlig, samtidig med at den fremhæver væggens struktur og farver, så den får et meget levende udtryk. Et udtryk, som skifter efter lyset i rummet. www.kabecopenhagen.dk

KABE INDFARVET SPARTELMASSE

3,5 stars

Den færdigblandede vægspartelmasse, som er tilsat farve, giver et flot og levende ”kalket” udtryk på væggen. Nemt at påføre, hvis du har prøvet at spartle vægge før. Og så er det nemt at rengøre.

Pris: 698 kr. for 10 liter (op til 2 m2/liter)

+

Flot effekt. Let at rengøre.

÷

Duer ikke i vådrum.