Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Bedre byggevejledninger med 3D

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Vi har gjort de bedste af vores byggevejledninger endnu bedre og forsynet dem 3D-modeller, du selv kan vende og dreje! Det betyder, at du selv kan zoome helt ind og se alle de svære detaljer, inden du går i gang med at bygge. Prøv dem her!

Med 3D-modellerne kan du nemt zoome ind, dreje modellen og vende den rundt, og det bedste af det hele er, at du både kan bruge din mobiltelefon, tablet og almindelige computer - bare åbn en 3D-model, og så kan du svinge den rundt med fingrene på mobilskærmen eller musen på computeren.

Prøv 3D nu - tryk eller klik på modellerne!

3D-model

Log ind eller køb adgang for at se 3D-modellen

Arkitekttegnet skur

Vend og drej det arkitekttegnede skur og zoom ind på detaljerne.

Åbn 3D-model

3D-model

Log ind eller køb adgang for at se 3D-modellen

Amerikansk dæksstol

Sidder du med byggevejledningen og bliver i tvivl om, hvilken vej rygstøttens bue skal vende, så prøv at trykke eller klikke på 3D-modellen her, og så kan du ellers zoome ind og se det selv.

Åbn 3D-model

3D-model

Log ind eller køb adgang for at se 3D-modellen

Undgå at terrassen sejler

Vil du være helt sikker på, at terrassen ikke gynger, når du går på den, så giv samlingerne mellem stolper og remme nogle bulldog-skiver. Ja, det lyder jo nemt, men hvis man nu ikke aner, hvor den skal sidde, så åbn denne 3D-model og se det med dine egne øjne.

Åbn 3D-model

3D-model

Log ind eller køb adgang for at se 3D-modellen

Flotte samlinger til overdækningen

Du kan selvfølgelig vælge bare at skrue stolper og remme sammen med lange skruer, når du bygger en overdækning. Men du kan også lave det lidt mere lækkert. Eksempelvis med flotte tap-samlinger og udstemninger. Prøv at trykke/klikke på 3D-modellen her, vend den rundt og zoom ind på de smukke samlinger. Lige præcis her giver en 3D-model virkelig god mening, når man skal forstå principperne.

Åbn 3D-model

1 måneds adgang for 9 kroner:

  • Med et abonnement på Gør Det Selv får du adgang til alle vores unikke 3D-modeller.
  • Med 3D-modellerne får du et overskueligt indblik i byggeteknikker, komplekse samlinger, opbygninger og meget mere.
  • 3D-modellerne giver dig mulighed for at komme helt tæt på de enkelte detaljer, og du kan vende og dreje modellerne lige som du har behov for.
  • Mere end 400 modeller du kan vende og dreje.
  • Du finder 3D-modellerne i bunden af byggevejledningerne.

Se det i 3D før du bygger

Drej og zoom

Helt tæt på detaljen

Kom i gang nu - 1 måneds adgang for 9 kroner:

Du får meget mere end 3D-modeller ...

... når du er abonnent hos Gør Det Selv. Du får nemlig også adgang til over 1000 byggevejledninger til alle tænkelige projekter i hus og have.

Det får du i en byggevejledning:

Sværhedsgrad, pris og tidsforbrug er tydeligt angivet i starten af alle byggevejledninger. Det giver overblik og gør det nemt at vælge den rette vejledning.

  • Trin-vejledning: Vejledningerne er bygget logisk op og går systematisk frem trin for trin. Der er fotos af alle de svære detaljer og forklarende tekster på dansk.
  • Komplet materialeliste: Takket være en komplet materialeliste kan du overskue, hvad der skal bruges, og du slipper for at rende i byggemarkedet, hver gang du mangler noget.
  • Arbejdstegninger med mål: Detaljerede arbejdstegninger viser mål, vinkler og konstruktionsprincipper.
  • Videoer på dansk: I vores mange videoer øser professionelle håndværkere af deres erfaring og viser, præcis hvordan arbejdet skal udføres.
  • 3D-modeller du selv kan dreje: Du kan vende og dreje vores 3D-modeller og zoome ind og se detaljer i konstruktionen, som du ellers måtte gætte dig til. Det gør arbejdet meget nemmere.

Kom i gang nu - 1 måneds adgang for 9 kroner:

GØR DET SELV – Din garanti for et godt resultat

I snart 50 år har Gør Det Selv inspireret og hjulpet danskerne med små og store projekter i hus og have.

Sammen med dygtige håndværkere har vi udviklet mange tusinde byggevejledninger til terrasser, skillevægge, gulve, indkørsler, carporte og meget mere.

Vi har beskrevet tusindvis af byggematerialer, mindst lige så mange stykker værktøj, og vi har renoveret utallige køkkener og badeværelser.

I alle årene har vi samarbejdet med byggesagkyndige eksperter og holdt os ajour med bygningsreglementet.

Når du følger vores vejledninger, får du et godt resultat, og du kender de gældende love og regler, så du hverken behøver at bekymre dig om vådrumsmembran eller dampspærre.

Gør Det Selv er uafhængigt af producenter og annoncører. Derfor kan du stole på vores test af værktøj. Vi vælger selv de maskiner, vi vil teste og alt værktøj udsættes for nøjagtig de samme hårde prøvelser.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage