Af kommerciel redaktion for SILVAN.

Skal du i gang med at lave en køjeseng med plads til børneleg? Har du planer om at bygge en hyggelig udestue? Eller har du bare lyst til at lave dine egne lysestager, men mangler inspiration til projektet? Så kan du med fordel starte med at besøge den gratis idébank, som Silvan har oprettet på SILVAN.dk i forbindelse med Gør det selv mesterskaberne 2017.

Gør det selv mesterskaberne er en konkurrence, hvor SILVAN præmierer tre gør-det-selv-projekter i kategorierne ”Den gode idé”, ”Den bedste udførelse” og ”Den havde vi ikke lige set komme” med 3 x gavekort til SILVAN på 15.000 kr.

Konkurrencen løber fra 3.-31. marts 2017, hvor der er mulighed for at uploade billede(r) og beskrivelser af sit eget projekt samt at stemme på sine favoritter, og alle projekter vil være frit tilgængelige som inspiration for andre.

Dermed er der masser af unikke idéer at hente til gør-det-selv-projektet, for du kan frit surfe rundt i de mange flotte, sjove og tæt på professionelle løsninger. En god start, der kan give dig et skub i den rigtige retning, fordi online idébanken samtidig viser, hvor nemt det kan være at gøre det selv.

Se mere på SILVAN.dk