På redaktionen har vi glædet os over at kunne bidrage til de mange kreative og funktionelle projekter hjemme hos jer, og har samlet en top 10 med de artikler, der har været jeres, brugernes, favoritter i 2013.

Byg skuret af færdige hegn Det er nemt at bygge, prisen er overkommelig, resultatet bliver pænt, og du kan bygge det på ganske få dage - værsgo: Her er opskriften på verdens nemmeste skur.

Redskabsskur med plads til det hele Byg et skræddersyet redskabsskur med plads til alt fra hobbyværksted og plantebord, haveredskaber og værktøj til cykler, plæneklipper og havemøbler.

Et støbt fundament - helt fra bunden Henrik Poulsen besluttede at gøre sit hus en halv gang større. Så han fattede en spade og gik i gang med at grave - for hvor svært kan det være at bygge et hus? Her ser du, hvordan han støber et fundament, og i de tilknyttede artikler kan du se ham gøre bygningen færdig - og blive klogere undervejs.

Hurtigt fundament til garage og skur Minigraveren er lejet. Containeren er også på plads. Alt er mærket op. Så nu går det stærkt. 21 meter rende på 4 timer. Gravet af én mand. Uden at få ondt i ryggen. Her viser vi, hvordan du hurtigst muligt bygger et fundament til en uopvarmet bygning.

50 tips enhver handyman bør kende Vi kender alle situationen: Håndværkeren disker lige op med et staldtips, så flisen altid sidder helt lige eller skruen smutter i uden at flække flisen. Gør Det Selv har indsamlet 50 uundværlige håndværkertips, der gør livet som handyman meget lettere.

24 tips om gulvvarme At etablere gulvvarme er en stor opgave - og en stor beslutning. Både arbejdet og de mange overvejelser får du hjælp til med de mange tips og råd her. Du får hjælp til valget mellem den store ombygning af gulvet med økonomiske vandslanger til den hurtigere løsning med elvarme, som er dyrere i brug.

Test af plæneklippere Plæneklipperen med benzinmotor er det sikre valg. Den kan klare det meste, kræver ingen ledning eller opladning af batterier. Hæld benzin på, og klip. Alligevel er der store pris- og kvalitetsforskelle mellem de 10 modeller, vi tester her, så vi kan nemt kåre en vinder og et godt køb.

Havelåge uden vægtproblemer En bred og høj havelåge, som kan holde i mange år, er meget tung. Men med en solid konstruktion og kraftige hængsler får du en låge, som er let at åbne og lukke.

Byg en billig dobbeltgarage på kun 3 dage Følg med, når vi bygger en fantastisk dobbeltgarage på kun 3 dage. Ideen er genial: Du bestiller en garage i den ønskede størrelse og får alle dele skåret op i præcis de rigtige mål og pakket, så det eneste, du skal gøre, er at samle det store puslespil.

Forny dit badeværelse på superbudget Det behøver ikke at ende i dyre lån og vandgrød, når du vil forny badeværelset. For få tusinde kroner kan du forvandle dit gamle badeværelse til et lækkert og meget nyere rum. Se her, hvor langt du når for 3.000, 6.000 og 9.000 kroner.