Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt: Se de 3 flotte vinderprojekter her!

En imponerende flot og veludført kæmpeterasse i fire niveauer bygget på en skrånende grund, løber med prisen som Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt 2021. På andenpladsen er en superkreativ vinkælder, og på tredjepladsen et ekstremt flot nedsænket drivhus. Gør Det Selv og RYOBI ønsker stort tillykke til de 3 vindere!

Lad os sige det med det samme: Det har IKKE været nemt at skulle vælge 3 vindere fra en konkurrence med hundredvis af virkelig flotte og veludførte projekter. Og vi har sammen med RYOBI praktisk talt arbejdet på sagen i hele oktober måned. ALLE projekter og billeder er blevet kigget igennem og nærstuderet for at finde frem til det gode håndværk og de fede detaljer, og dommerkomiteen har mildest talt siddet med firkantede øjne i døgndrift og diskuteret frem og tilbage.

Gør Det Selv's, RYOBI's og publikums stemmer er talt op, og vi er stolte af at kunne præsentere de 3 vinderprojekter:

1. pladsen: Kæmpeterrasse i fire niveauer

Vores absolutte favorit som vinder af Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt. En overlegen terrasse med masser af detaljer og niveauer, og så gad vi bare godt sidde der i solen og nyde en kold drink på en varm sommerdag! Flot og velfortjent, vi siger tillykke til Peter Rodh og hunden Buster, som har været med hele vejen fra første spadestik :)

Peter vinder et gavekort fra RYOBI på 25.000 kroner.

2. pladsen: Vinkælder med masser af detaljer

Andenpladsen i Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt går til Frederik Palmerston, som har lavet en gammel og fugtig viktualie-kælder om til en frisk, kreativ og lækker vinkælder. Udover, at Gør Det Selv og RYOBI faldt pladask for projektet (se lige gulvet, som er lavet af halvt skårne korkpropper), var Frederiks vinkælder også en af de absolutte publikumsfavoritter.

Frederik vinder et gavekort fra RYOBI på 15.000 kroner.

3. pladsen: Nedsænket væksthus

Kenneth Møller Kajhøj har bygget et smukt og virkelig lækkert nedsænket drivhus, hvor tagkonstruktionen er udført, så der er fuld ståhøjde overalt. Læg mærke til det virkelig flotte gulv, som er kreativt bygget op af gamle mursten, som er skyllet op langs Djurslands kyst. Vi bøjer os bare i støvet og siger tillykke med en flot tredjeplads!

Kenneth vinder et gavekort fra RYOBI på 10.000 kroner.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Om Gør Det Selv