Vi klæder dig på til livet som husejer. Du får hjælp til de nødvendige hverdagsreperationer, vedligeholdelse af både hus og have og inspiration til de store drømmeprojekter, der venter i fremtiden. I hvert magasin får du test af værktøj, udvalgte nyheder til dig som husejer og vores grundige byggevejledninger.

Men Gør Det Selv er meget mere end det trykte magasin ...

Over 1000 byggevejledninger ...

Du finder også byggevejledningerne fra bladet her på vores hjemmeside. Og som abonnent kan du gratis hente dem fra hjemmesiden. Gennem tiderne er arkivet på vores hjemmeside vokset til et godt stykke over 1000 byggevejledninger. Dertil kommer en masse artikler med tips og tricks. Så når du står med et projekt i hjemmet, kan du være sikker på, at du kan finde netop den byggevejledning, der passer til dit projekt. Men husk, det er kun for abonnenter!

Om vores byggevejledninger:

Når du sidder med en byggevejledning fra Gør Det Selv i hånden, er du i sikre hænder. Projekterne er alle udført af professionelle håndværkere, så vi ved at projektet virker. Byggevejledningerne har:

 • materialeliste, så du ikke køber for meget eller risikerer unødvendige ekstra ture til byggemarkedet.
 • grundige trin-for-trin illustrationer, så du nemt når i mål med projektet.
 • Sværhedsgrad, så du kan vurdere, om det er et projekt for dig.

Er du ikke allerede abonnent? Så kan du blive det her fra KUN 19 kroner. Du får adgang til alt indhold på hjemmesiden med det samme. Ja, tak: Vis mig det gode tilbud med 1 nr af Gør Det Selv og adgang til alle byggevejledninger.

WYPE - Din online adgang til magasiner for hele familien

Wype er en online tjeneste, hvor du kan læse en lang række magasiner på din computer, iPad eller smartphone.

Som abonnent får du gratis adgang til dit Gør Det Selv magasin, så du kan læse bladet på farten og i ferien på din telefon eller iPad.

Din særpris som abonnent!

På WYPE finder du underholdning til hele familien. Som abonnent på Gør Det Selv kan du nemlig købe adgang til en lang række populære magasiner for kun 49 kroner om måneden. Andre betaler 99 kroner om måneden! Du kan blandt andet læse:

 • Illustreret Videnskab
 • Historie
 • Aktiv Træning
 • Bo Bedre
 • Boligmagasinet
 • Magasinet Liv
 • I FORM
 • Og mange flere titler ...

Du kan logge ind på WYPE fra op til fem enheder. Det betyder altså, at du kan læse Gør Det Selv, samtidig med at din kone læser Magasinet Liv, og ungerne læser nyeste nummer af Illustreret Videnskab og Historie. Alt sammen for kun 49 kroner. Og faktisk får du de to første måneder gratis, så du kan se, om det er noget for dig.

Ja, tak: Lad mig læse mere om WYPE

Fordelsshop - Du får ekstra rabatter som abonnent

Som abonnent på Gør Det selv får du adgang til Moreshop, som er en fordelsshop for abonnenter. Her kan du købe produkter til spotpris. Køb fx værktøj, sportstøj, ure, gadgets og boligtilbehør med op til 70 pct. rabat.

Ja, tak: Lad mig kigge nærmere på fordelsshoppen Moreshop

Du slipper for reklamer på hjemmesiden

Mange af vores abonnenter er flittige brugere af de artikler og vejledninger, vi har på vores hjemmeside. Når du logger ind med din profil på hjemmesiden - og din bruger har et aktivt abonnementsnummer tilknyttet - bliver alle annoncer fjernet. På den måde kan du uforstyrret læse indholdet på vores hjemmeside.

Bliv abonnent nu!

Hvis du ikke allerede er abonnent, kan du blive det med det samme. Du kan få et abonnement på Gør Det Selv fra kun 19 kroner. Men du finder også mange andre gode introduktionstilbud med vores populære velkomstgaver.

Find alle de gode tilbud her: Se de gode tilbud på Gør Det Selv.