Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Er du Danmarks BEDSTE gør det selv'er?

Print Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Vi er sammen med RYOBI gået på jagt efter Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt, og DU kan vinde tonsvis af lækkert ONE+værktøj. Der er præmier for 50.000 kroner! Sagt på en anden måde: Send os billederne af dit FÆRDIGE gør det selv-projekt og deltag i konkurrencen. ALLE kan deltage!

DK-slutpix

Konkurrencen er slut, og vi arbejder på højtryk for at finde vinderne. Vinderne får direkte besked og offentliggøres her: www.goerdetselv.dk

Trænger du til at få opgraderet værkstedet med tonsvis af lækkert værktøj, så er det nu, du skal slå til. Med en førstepræmie på 25.000 kroner, en andenpræmie på 15.000 kroner og en tredjepræmie på 10.000 kroner, kan du få seriøst meget værktøj for pengene! RYOBI ONE+ byder på 150 forskellige stykker værktøjer på 18 volt, du frit kan vælge i mellem, hvis du vinder en af de tre podie-pladser :)

Sådan deltager du:

 • Send os et billede af det færdige resultat.
 • Send os minimum 4 billeder, der viser byggeriet undervejs.

Det kan du vinde:

 1. præmie: Gavekort på 25.000 kroner.
 2. præmie: Gavekort på 15.000 kroner.
 3. præmie: Gavekort på 10.000 kroner.

Derudover kommer vinderprojektet på forsiden af magasinet Gør Det Selv.

Gavekortene kan udelukkende bruges på værktøj i RYOBI ONE+serien.
Præmien er personlig og kan ikke videresælges eller veksles til kontanter.

NU har du chancen for at få fyldt godt op på værkstedet med masser af lækkert værktøj og udstyr fra RYOBI. Ryobi har 150 forskellige batteri-værktøjer, du kan vælge i mellem.

Send os dit FÆRDIGE gør det selv-projekt

En spritny terrasse, en skillevæg, et smart lille skab, der skjuler el-tavlen, eller en hjemmelavet pizzaovn støbt i beton efter en pilatesbold som skabelon. Uanset om dit gør det selv-projekt er gigantisk stort, rendyrket hygge eller bare løser et lille problem på en smart eller diskret måde ude eller inde, så send det til os og deltag i konkurrencen Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt.

Der er masser af lækkert værktøj fra RYOBI på spil, og jo flere billeder du sender, som viser de smarte detaljer, byggeprocessen undervejs og det færdige resultat, desto større er dine chancer for, at publikum, Gør Det Selv og RYOBI kårer netop dit projekt som Danmarks BEDSTE.

Vinderne udpeges af publikum, Gør Det Selv og RYOBI.

SIDSTE FRIST for tilmelding er d. 1. oktober 2021 klokken 23:59.

Så snart alle projekterne er kigget igennem, vil vinderne få direkte besked. Hele konkurrencen afsluttes med en stor artikel, hvor vi viser de bedste projekter frem.


Vind TONSVIS af fedt værktøj fra RYOBI ONE+

Låst indhold

Log ind eller køb adgang for at læse dette afsnit

Vi har slået os sammen med RYOBI og præsenterer de hidtil bedste præmier en helhjertet gør det selv'er kan vinde. Tre gavekort til RYOBI's ONE+serie af 18 volts-batteriværktøj. Med andre ord kan du vinde et gavekort på 25.000 kroner, 15.000 kroner og 10.000 kroner, du frit kan vælge RYOBI ONE+værktøj for.

Få fyldt værkstedet op til bristepunktet

150 forskellige batteriværktøjer på 18 volt til både værkstedet og haven, som passer til det præcis samme batteri. Det er, hvad der gemmer sig bag RYOBI ONE+. Og vinder du 1-, 2-, eller 3-pladsen kan du frit vælge mellem alle 150 værktøjer og havemaskiner.

Her kan du sætte drømmene i gang med et ganske lille udpluk af det enorme udvalg af RYOBI ONE+
Skynd dig at deltage i konkurrencen :)

Du kan følge RYOBI på instagram ved at klikke her.

Bore/skruemaskine med power

Vælger du RYOBI RDD18X som din næste bore/skruemaskine, får du kort sagt masser af kræfter. Som en del af RYOBI's nye professionelle HP-serie (som også hører ind under ONE+), får du en følgesvend, der kan holde til nogle gedigne tæsk de næste mange år.

Kædesav med 30 cm-sværd

Slip for benzin-os og forlængerledninger. RYOBI OCS1830 er en stærk batterikædesav på 18 volt, du kan tage med dig overalt. Uanset om du skal beskære eller kløve brænde.

Dykkerpistol til lister og brædder

Du kan selvfølgelig vælge den gode gammeldaws hammer + stifter, men hvis du vil være færdig med at skyde listerne op med det samme, er RYOBI R18N18G lige sagen. Den kan skyde søm, der er 1,2 mm i diameter og mellem 15 og 50 mm lange.

Trykrenser til de små opgaver

Slip for besværet med at finde højtryksrenseren frem for at rengøre din bil, din cykel eller andre overflader. RYOBI RY18PW22A skal blot have et friskt 18 volts batteri, tilsluttes en slange, og så er den ellers klar til at spule.

Hækkeklipper med smart løvopsamler

RYOBI RY18HTX60A har et 60 cm langt sværd, så du kan nå hele vejen ind over hækken. Derudover leveres den med en smart løvopsamler (en slags vinge), der effektivt skubber afklippede grene ned, så du nemt kan rive dem sammen.

Plæneklipper med stor opsamler

Skrot den gamle benzinklipper og slip for larm, udstødning og benzin. RYOBI RY18LMX40A kan køre på et enkelt 18 volts-batteri, men kan også bruges med 2 batterier for øget kraft og længere driftstid.


Sådan deltager du

Låst indhold

Log ind eller køb adgang for at læse dette afsnit

Alle kan deltage i konkurrencen. Eneste krav for tilmelding er:

 • Du har selv udført arbejdet.
 • Du sender os minimum 5 billeder (et foto af det færdige resultat + 4 arbejdsbilleder).
 • Du kan også vælge at sende endnu flere arbejdsbilleder for, at publikum, Gør Det Selv og RYOBI bedre kan vurdere kvaliteten af arbejdet.

Sådan deltager du

 • Klik på en af de mange grønne knapper, hvor der står "KLIK HER og deltag i konkurrencen ...". Knappen sender dig til tilmeldingssiden.
 • Vælg “Deltag nu” i menuen i den røde bjælke på tilmeldingssiden. Udfyld dine oplysninger.
 • Giv dit projekt et navn og en kort beskrivelse.
 • Send os minimum 5 billeder (et foto af det færdige resultat + 4 arbejdsbilleder).
 • Jo flere billeder du sender os, desto større er chancerne for, at publikum, Gør Det Selv og RYOBI kan vurdere kvaliteten af arbejdet.

Eksempler på gør det selv-projekter

Låst indhold

Log ind eller køb adgang for at læse dette afsnit

Lad os lige slå det fast med syvtommersøm! Vi er på udkig efter ALLE typer gør det selv-projekter, de kæmpestore, de bittesmå og alt ind i mellem - både udendørs og indendørs.

Vi vil både have, at du deltager med din hjemmebyggede skillevæg, dit plankebord, dit kreative højbed og hjemmelavede havelåge, og vi vil selvfølgelig også gerne se din nye hårdtræsterrasse, tilbygningen eller din flotte brostensbelægning. Det vigtigste er, at du sender os masser af billeder, hvor vi kan se, hvad du laver og har lavet.

Her kan du se en masse eksempler på flotte og gode gør det selv-projekter, der kom ind, sidst konkurrencen kørte.

Smart multifunktionelt møbel

Peter har bygget et smart multifunktionelt møbel, som både kan bruges som stol og gæsteseng.

Bænk og vinreol under trappen

Noam har udnyttet pladsen under trappen og bygget en fin bænk med indbygget vinreol.

28 meter hegn med galvaniserede stolper

Jan har bygget et flot og præcist hegn, der vil pynte i enhver indkørsel.

Hjemmebyggede solvogne

Helles top-flotte solvogne er nemme at bygge og koster ikke det store at lave. Til gengæld vil de pynte i enhver have.

Hønsegården gemte på fundament, der blev til orangeri

Steen Groths byggede et smukt og kreativt orangeri på en bund af mursten lagt som sildeben.

Orangeriet er malet med linoliemaling, som er Steens foretrukne maling til udendørs projekter.

Alt er lavet fra bunden. Siderne er samlet med skruer og dyvler for at få en mere robust konstruktion. Vinduerne er ligeledes lavet fra bunden ved at fræse og skære ud til glas og derefter indsætte lister til at holde på glasset.

Hanebåndene har Steen fået fremstillet hos en god ven. Den enkle løsning sikre et let og flot udtryk i byggeriet.

Under den gamle hønsegård gemte der sig et fundament, som blev udgangspunktet for Steens orangeri.

Bettinas hestefold blev til svømmepøl med terrasse

Bettina Lidströms familie kastede sig ud i at bygge en pool, og resultatet taler for sig selv.

Siderne og lineren eller "indmaden" til poolen blev leveret, hvorefter Bettina og hendes mand samlede alle delene ovenpå den støbt bund.

Siderne af poolen bliver støttet via fundablokke, som er støbt sammen. Bunden til poolen blev støbt efterfølgende.

På ejendommens mest solbeskinnede plet befandt der sig en hestefold. Den måtte lade livet til fordel for det flotte poolområde. Under udgravingen blev Bettina og hendes mand i øvrigt overrasket over at finde et fjernvarmerør, der også måtte flyttes.

Tor Klerk byggede klatrevæg i sin lejlighed

269 sten, samlet ind fra alle verdenshjørner. Det er hovedingrediensen i Tor Klerks klatrevæg, som han har bygget sammen med kæresten i deres 63 m2 store lejlighed.

Pladsen bag klatrevæggen har Tor udnyttet ved at installere en hems og under den, er der god plads til opbevaring.

Greb i massevis, 269 endte der med at være på klatrevæggen.

Stenene har Tor selv tilrettet og boret huller i. sidstnævnte foregik i brusenichen, hvor der var mulighed for at afkøle boret under arbejdet.

Sådan finder vi vinderen

Låst indhold

Log ind eller køb adgang for at læse dette afsnit

Vinderen udpeges af publikum, Gør Det Selv og RYOBI. Gør Det Selv's og RYOBI's stemmer vægter hver især ligeså højt som publikumsstemmerne.

 • Publikum: Sørg for at få alle dine venner til at stemme på dit projekt. Når du har indsendt dit projekt, kan du dele det med alle dine venner på fx Facebook og få dem til at stemme på det.
 • Gør Det Selv: Chefredaktøren udvælger i samarbejde med redaktionen de projekter, de i fællesskab bedst kan lide. Udvælgelseskriterierne kan være det gode håndværk, den geniale detalje, den store helhed, eller bare det solide og flotte gør det selv-projekt.
 • RYOBI: RYOBI er også dommere i konkurrencen og vil ligesom redaktionen udvælge de projekter, de synes er de bedste. Udvælgelseskriterierne kan også være det gode håndværk, den geniale detalje, den store helhed, eller bare det solide og flotte gør det selv-projekt.

Generelle betingelser

Når du deltager i konkurrencen Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt, accepterer du, at Gør Det Selv må kontakte dig via e-mail eller telefon vedrørende dit indsendte projekt. Når du accepterer de generelle betingelser, overdrager du samtidig den fulde ophavsret til tekst og billeder til Bonnier Publications A/S, der udgiver Gør Det Selv. Med fuld ophavsret menes retten til at publicere, genpublicere og videresælge materialet til brug på analoge og digitale platforme i hele verden. Gør Det Selv udkommer pt. i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Letland.

Tekster, billeder og øvrige oplysninger vil blive opbevaret hos servervirksomheden Hetzner.com i Tyskland.

Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses på https://bonnierpublications.com/privatlivspolitik/

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
null: Er du Danmarks BEDSTE gør det selv'er?
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
  • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
  • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
  • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage