tilbud_goer_det_selv

Når du er abonnent på Gør Det Selv, har du samtidig fri adgang til over 1000 gør det selv-vejledninger og over 50 værktøjstests her på hjemmesiden. Det betyder, at du kan hente alle de gør det selv-vejledninger og tests, du ønsker.

Med vores gør det selv-vejledninger i hånden er du grundigt klædt på til dit næste projekt. Uanset om du skal i gang med et byggeprojekt, en reparation eller vedligeholdelse i huset, så finder du en vejledning her hos os.

Derfor får du et PERFEKT resultat

Alle vores gør det selv-vejledninger er skrevet af eksperter med mange års erfaringer indenfor deres felt.

For alle vores gør det selv-vejledninger gælder det at:

 • der er fotos af alle svære detaljer
 • der er korte og præcise forklaringer
 • der altid er en teknisk tegning med mål
 • der er en komplet materialeliste
 • byggeriet overholder alle regler
 • arbejdet er udført af håndværkere.

Kort sagt, vi er med dig hele vejen gennem dit gør det selv-projekt. Så du får et perfekt resultat - hver gang!.

Gør det selv-vejledningerne er angivet med en sværhedsgraden, et overslag på tidsforbruget og en cirkapris for materialerne.

Din pris er 19 kroner!

Normalprisen for én af vores gør det selv-vejledninger er 29 kroner. Men når du køber et nummer af Gør Det Selv for bare 19 kroner, får du samtidig fri adgang til alt vores indhold her på hjemmesiden.

Om magasinet Gør Det Selv

Magasinet Gør Det Selv udkommer 18 gange om året. Du får 70 sider med gør det selv-vejledninger, test af værktøj, nyheder og anmeldelser, sæsonrelevante tips og tricks, spørg os og meget, meget mere.


3 andre fordele for dig som abonnent på Gør Det Selv!

Nu har vi fortalt dig om det fede indhold du får som abonnent på Gør Det Selv. Men det stopper ikke der, som abonnent har du nemlig også andre fordele:

Fordelsshop - Du får ekstra rabatter som abonnent Som abonnent på Gør Det selv får du adgang til Moreshop, som er en fordelsshop for abonnenter. Her kan du købe produkter til spotpris. Køb fx værktøj, sportstøj, ure, gadgets og boligtilbehør med op til 70 pct. rabat. Se mere på moreshop.dk

Du slipper for reklamer på hjemmesiden Mange af vores abonnenter er flittige brugere af de artikler og vejledninger, vi har på vores hjemmeside. Når du logger ind med din profil på hjemmesiden - og din bruger har et aktivt abonnementsnummer tilknyttet - bliver alle annoncer fjernet. På den måde kan du uforstyrret læse indholdet på vores hjemmeside.

WYPE - Din online adgang til magasiner for hele familien Wype er en online tjeneste, hvor du kan læse en lang række magasiner på din computer, ipad eller smartphone. Som abonnent får du gratis adgang til dit Gør Det Selv magasin, så du kan læse de seneste 12 udgivelser af bladet på farten og i ferien på din telefon eller iPad. Det er gratis for dig som abonnent! På WYPE finder du underholdning til hele familien. Som abonnent på Gør Det Selv kan du nemlig købe adgang til en lang række populære magasiner for kun 49 kroner om måneden. Andre betaler 99 kroner om måneden! Du kan blandt andet læse:

 • Illustreret Videnskab
 • Historie
 • Aktiv Træning
 • Bo Bedre
 • Boligmagasinet
 • Magasinet Liv
 • I FORM
 • Og mange flere titler ...

Du kan logge ind på WYPE fra op til fem enheder. Det betyder altså, at du kan læse Gør Det Selv, samtidig med at din kone læser Magasinet Liv, og ungerne læser nyeste nummer af Illustreret Videnskab og Historie. Alt sammen for kun 49 kroner. Og faktisk får du de første to måneder gratis, så du kan se, om det er noget for dig.

Få adgang til alt indhold for 19 kroner

For bare 19 kroner får du altså adgang til alle vores gør det selv-vejledninger plus meget mere. Derudover kan du benytte dig af vores fordelsshop, hvor du som abonnent kan opnå store rabatter, du slipper for reklamer på hjemmesiden, når du logger ind, og for bare 29 kroner ekstra om måneden får du de 12 seneste numre af alle vores blade direkte på din mobil eller tablet.