Gør Det Selv og jem & fix leder efter Danmarks bedste gør det selv-projekt

Sammen med jem & fix er Gør Det Selv på jagt efter Danmarks bedste gør det selv-projekt 2023. Der er gavekort for 50.000 kroner i præmie!

Igen i år er vi på udkig efter Danmarks bedste gør det selv-projekt. Gør Det Selv er gået sammen med jem & fix i jagten på de fedeste gør det selv-projekter, og DU kan deltage og vinde gavekort for 50.000 kroner til jem & fix.

I sidste års konkurrence væltede det ind med fede projekter: terrasser, skænke, skure, ombygninger ude og inde, køkkener, badeværelser, tag, skillevægge, overdækninger, møbler, svømmepøler og hundredvis af andre store og små flotte, smarte, kreative og seje gør det selv-projekter.

Uanset hvad du har bygget eller renoveret, er du velkommen til at være med. Udover den store hovedpræmie på 25.000 kroner til vinderen af konkurrencen, har du også mulighed for at vinde præmier i fire andre kategorier: Publikumsprisen, Bedste håndværk, Bedste genbrug og Mest kreative.

Send masser af byggebilleder

Du deltager i konkurrencen ved at indsende billeder af dit gør det selv-projekt til os. Vi vil se et billede af det færdige resultat, ligesom vi også gerne vil se et billede af det rå udgangspunkt. Men vi er mindst ligeså interesserede i at se alle de billeder du har derimellem - jo flere billeder du sender, som viser byggeprocessen, desto større er dine chancer for at juryerne og publikum kan se alle dine gode detaljer, når de udvælger vinderne!

Har du styr på maskinparken til haven?

Er du på udkig efter nye haveredskaber til at forsøde de mange timer i haven? I jem & fix har de masser af haveredskaber til alle typer opgaver i og omkring haven, hvad enten du skal beskære roser, feje blade eller klippe græsset.

Med de rette haveredskaber bliver al slags havearbejde meget sjovere, hurtigere og lettere at udføre. Så er din gamle grensaks blevet sløv, eller har fejekosten kendt bedre dage, kan du hurtigt finde alt det, du mangler hos jem & fix. Udvalget af haveredskaber omfatter foruden beskærer- og fejeredskaber også skovle og spader, river og jern, trillebøre og sækkevogne samt presenninger og et stort udvalg af diverse håndredskaber til både små og store projekter i haven.

I jem & fix finder du et stort udvalg af plæneklippere, og du finder naturligvis også alt det tilbehør, der skal til for at du får det optimale ud af den.

Hos jem & fix finder du mange forskellige former for haveslanger. Haveslangen kan fx bruges til havevanding om sommeren, hvor solen kan tørre græsplænen helt ud, til at vaske den beskidte bil i indkørslen, til at nå ud til havens mange blomsterbede og mange andre ting.

Trillebør og sækkevogn bruges til mange af havens opgaver og byggeprojekter og kan spare dig for rigtig meget slid og slæb. De gør det nemt at transportere de tunge materialer. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af trillebøre og sækkevogne.

    Andre læser lige nu ...