Har du lavet Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt 2022?

Gør Det Selv og SKIL er på jagt efter Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt 2022, og DU kan vinde lækkert kvalitetsværktøj fra SKIL for 50.000 kroner ! ALLE kan deltage, og det tager kun 5 minutter at tilmelde sig!

OBS: Konkurrencen er slut. Vinderne får direkte besked og offentliggøres her: www.goerdetselv.dk

Send os billederne af dine færdige gør det selv-projekter og deltag i konkurrencen om værktøj for 50.000 kroner. Du har garanteret allerede billederne liggende på mobilen, og du må deltage med lige så mange projekter, du vil - du skal bare selv have udført dem!

I sidste års konkurrence væltede det ind med fede projekter: terrasser, skænke, skure, ombygninger ude og inde, køkkener, badeværelser, tag, skillevægge, overdækninger, møbler, svømmepøler og hundredvis af andre store og små flotte, smarte, kreative og seje gør det selv-projekter.

Uanset hvad du har bygget eller renoveret, er du velkommen til at være med. Udover den store hovedpræmie på 25.000 kroner til vinderen af konkurrencen, har du også mulighed for at vinde præmier i fire andre kategorier: Publikumsprisen, Bedste håndværk, Bedste genbrug og Mest kreative.

Send masser af byggebilleder

Du deltager i konkurrencen ved at indsende billeder af dit gør det selv-projekt til os. Vi vil se et billede af det færdige resultat, ligesom vi også gerne vil se et billede af det rå udgangspunkt. Men vi er mindst ligeså interesserede i at se alle de billeder du har derimellem - jo flere billeder du sender, som viser byggeprocessen, desto større er dine chancer for at juryerne og publikum kan se alle dine gode detaljer, når de udvælger vinderne!

Sådan deltager du:

Alle kan deltage i konkurrencen. Eneste krav for tilmelding er:

 • Du har selv udført arbejdet.
 • Du sender os minimum 5 billeder (et foto af det færdige resultat + MINDST 4 arbejdsbilleder).
 • Send endnu flere arbejdsbilleder for, at publikum, Gør Det Selv og SKIL bedre kan vurdere kvaliteten af arbejdet.

Det kan du vinde:

 • Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt: Gavekort på 25.000 kroner
 • Publikumsprisen: Gavekort på 10.000 kroner
 • Bedste håndværk: Gavekort på 5.000 kroner
 • Bedste genbrug: Gavekort på 5.000 kroner
 • Mest kreative: Gavekort på 5.000 kroner

Derudover kommer vinderprojektet på forsiden af magasinet Gør Det Selv.

Gavekortene kan udelukkende bruges på værktøj fra SKIL. Præmierne er personlige og kan ikke videresælges eller veksles til kontanter.

Nu har du chancen for at få fyldt godt op på værkstedet med masser af lækkert kvalitetsværktøj fra SKIL. SKIL har over 70 forskellige værktøjer og havemaskiner, der alle bruger det samme batteri.

Du har hele 5 vinderchancer!

Den helt store førstepræmie, du kan vinde, er på 25.000 kroner, publikumsprisen er på 10.000 kroner, og så er der også præmier til Bedste håndværk, Bedste genbrug og Mest kreative, som alle tre udløser en præmie på 5.000 kroner hver (samlet 15.000 kroner). Her kan du læse om de 5 forskellige præmietyper.

Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt

Sidste års vinder var en overlegen terrasse med masser af detaljer og i flere forskellige niveauer. Udover at det var et ekstremt flot projekt, var håndværket også i den grad bestået. Og det er lige præcis den helhed af det flotte slutresultat, det gode håndværk og masser af overraskende detaljer, Gør Det Selv og SKIL kigger efter, når Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt 2022 skal findes.

Publikumsprisen

Publikumsprisen går til det projekt, der modtager flest stemmer, og der er ingen begrænsninger på, hvor meget du, dine venner og familien må stemme. Projektet du kan se her, er en oplagt publikumsfavorit: En gammel og sur jordkælder bygget om til en topmoderne, hyggelig og virkelig lækker sauna!

Bedste håndværk

I denne kategori handler det om det gode håndværk. Det behøver som sådan ikke at være et stort og omfattende projekt, men her bliver det kompromisløse håndværk belønnet. Det kan være et underliggende terrasse-skelet, som er tappet sammen, fingersamlingerne i den hjemmebyggede kommode eller de perfekt-udførte høje paneler, du kan se her.

Bedste genbrug

Hvad kan du få ud af gamle byggematerialer? Et orangeri bygget af pensionerede vinduer, et millimeterpræcist høvlet plankegulv i stedet for bare at lægge et klikgulv ovenpå, eller hvad med et virkelig smukt murstensgulv i drivhuset lavet af mursten, der er skyllet i land langs kysten? Her præmierer vi det bedste genbrug!

Mest kreative

Det sjoveste, skøreste, eller mest originale kreative projekt præmieres i denne kategori. Vinderen kan eksempelvis være en vinkælder gravet ned i køkkengulvet, en firkantet guitar, et hundehus på ladcyklen eller som her et udendørs brændeopvarmet spabad monteret på en gammel bådtrailer.

Send os dit FÆRDIGE gør det selv-projekt

En spritny terrasse, en skillevæg, et smart lille skab, der skjuler el-tavlen, eller en hjemmelavet pizzaovn støbt i beton efter en pilatesbold som skabelon. Uanset om dit gør det selv-projekt er gigantisk stort, rendyrket hygge eller bare løser et lille problem på en smart eller diskret måde ude eller inde, så send det til os og deltag i konkurrencen Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt.

Der er masser af lækkert værktøj fra SKIL på spil, og jo flere billeder du sender, som viser de smarte detaljer, byggeprocessen undervejs og det færdige resultat, desto større er dine chancer for, at du vinder en af de mange præmier.

Vinderne udpeges af publikum, Gør Det Selv og SKIL.

SIDSTE FRIST for tilmelding er d. 24. oktober 2022 klokken 10:00

Så snart alle projekterne er kigget igennem, vil vinderne få direkte besked. Hele konkurrencen afsluttes med en stor artikel her på hjemmesiden, hvor vi viser de bedste projekter frem.


Vind TONSVIS af fedt værktøj fra SKIL

Vi har slået os sammen med værktøjsproducenten SKIL, og hvis du vinder i konkurrencen, kan du for alvor få fyldt op på værkstedet med MASSER af kvalitetsværktøj og stærke havemaskiner. SKIL’s store produktkatalog byder på +70 værktøjer, som vinderne af Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt, selv kan gå på indkøb i!

Få fyldt værkstedet op til bristepunktet

Uanset om du arbejder indendørs med at sætte gipsplader op i loftet eller knokler udendørs med at få styr på hækken har SKIL et kvalitetsværktøj til opgaven. Og det helt smarte er, at alle værktøjerne bruger det samme batteri. SKIL’S brede udvalg af værktøjer tæller blandt andre: Skruemaskiner, borehamre, slagskruemaskiner, multicuttere, vinkelslibere, stiksave, rundsave, slibemaskiner, bajonetsave, motorsave, plæneklippere, hækkeklippere, løvblæsere og kanttrimmere.

Bajonetsaven 4961 DA er perfekt til de grovere saveopgaver og nedrivning. Derudover har den et smart værktøjsfrit system til udskiftning af klinger.

Hækkeklipperen 0430 CA byder på en knivlængde på 55 cm og kan klippe grene med tykkelser på op til 20 mm.

Plæneklipperen 0140 CA var en suveræn sejrherre i stortesten af plæneklippere. Den leverede blandt andet det pæneste klipperesultat.

Excentersliberen 3745 CA har trinløs hastighedsjustering, kan betjenes med en hånd og er god til både buede og plane flader.

Kædesaven 0540 CA leveres med et sværd på 35 cm og er i besiddelse af en stærk, energibesparende og børsteløs motor.

Slagboremaskinen 3020 HCer perfekt til boring i træ, metal og murværk. Den har 17 momentindstillinger og 2 gear.


Sådan deltager du

Alle kan deltage i konkurrencen. Eneste krav for tilmelding er:

 • Du har selv udført arbejdet.
 • Du sender os minimum 5 billeder (et foto af det færdige resultat + MINDST 4 arbejdsbilleder).
 • Du kan også vælge at sende endnu flere arbejdsbilleder for, at publikum, Gør Det Selv og SKIL bedre kan vurdere kvaliteten af arbejdet.

Sådan deltager du

 • Klik på en af de mange grønne knapper, hvor der står "KLIK HER og deltag i konkurrencen ...". Knappen sender dig til tilmeldingssiden.
 • Vælg “Deltag nu” i menuen i den røde bjælke på tilmeldingssiden. Udfyld dine oplysninger.
 • Giv dit projekt et navn og en kort beskrivelse.
 • Send os minimum 5 billeder (et foto af det færdige resultat + MINDST 4 arbejdsbilleder).
 • Jo flere billeder du sender os, desto større er chancerne for, at publikum, Gør Det Selv og SKIL kan vurdere kvaliteten af arbejdet.

Eksempler på gør det selv-projekter

Lad os lige slå det fast med syvtommersøm! Vi er på udkig efter ALLE typer gør det selv-projekter, de kæmpestore, de bittesmå og alt ind i mellem - både udendørs og indendørs.

Vi vil både have, at du deltager med din hjemmebyggede skillevæg, dit plankebord, dit kreative højbed og hjemmelavede havelåge, og vi vil selvfølgelig også gerne se din nye hårdtræsterrasse, tilbygningen eller din flotte brostensbelægning. Det vigtigste er, at du sender os masser af billeder, hvor vi kan se, hvad du laver og har lavet.

Her kan du se en masse eksempler på flotte og gode gør det selv-projekter, der kom ind, sidst konkurrencen kørte.

Smart multifunktionelt møbel

Peter har bygget et smart multifunktionelt møbel, som både kan bruges som stol og gæsteseng.

Bænk og vinreol under trappen

Noam har udnyttet pladsen under trappen og bygget en fin bænk med indbygget vinreol.

28 meter hegn med galvaniserede stolper

Jan har bygget et flot og præcist hegn, der vil pynte i enhver indkørsel.

Hjemmebyggede solvogne

Helles top-flotte solvogne er nemme at bygge og koster ikke det store at lave. Til gengæld vil de pynte i enhver have.

Hønsegården gemte på fundament, der blev til orangeri

Steen Groths byggede et smukt og kreativt orangeri på en bund af mursten lagt som sildeben.

Orangeriet er malet med linoliemaling, som er Steens foretrukne maling til udendørs projekter.
Alt er lavet fra bunden. Siderne er samlet med skruer og dyvler for at få en mere robust konstruktion. Vinduerne er ligeledes lavet fra bunden ved at fræse og skære ud til glas og derefter indsætte lister til at holde på glasset.
Hanebåndene har Steen fået fremstillet hos en god ven. Den enkle løsning sikre et let og flot udtryk i byggeriet.
Under den gamle hønsegård gemte der sig et fundament, som blev udgangspunktet for Steens orangeri.

Bettinas hestefold blev til svømmepøl med terrasse

Bettina Lidströms familie kastede sig ud i at bygge en pool, og resultatet taler for sig selv.

Siderne og lineren eller "indmaden" til poolen blev leveret, hvorefter Bettina og hendes mand samlede alle delene ovenpå den støbt bund.
Siderne af poolen bliver støttet via fundablokke, som er støbt sammen. Bunden til poolen blev støbt efterfølgende.
På ejendommens mest solbeskinnede plet befandt der sig en hestefold. Den måtte lade livet til fordel for det flotte poolområde. Under udgravingen blev Bettina og hendes mand i øvrigt overrasket over at finde et fjernvarmerør, der også måtte flyttes.

Tor Klerk byggede klatrevæg i sin lejlighed

269 sten, samlet ind fra alle verdenshjørner. Det er hovedingrediensen i Tor Klerks klatrevæg, som han har bygget sammen med kæresten i deres 63 m2 store lejlighed.

Pladsen bag klatrevæggen har Tor udnyttet ved at installere en hems og under den, er der god plads til opbevaring.
Greb i massevis, 269 endte der med at være på klatrevæggen.
Stenene har Tor selv tilrettet og boret huller i. sidstnævnte foregik i brusenichen, hvor der var mulighed for at afkøle boret under arbejdet.

Sådan finder vi vinderne

Når du tilmelder dit gør det selv-projekt til konkurrencen, er det automatisk med i alle fem kategorier. Det vil sige, at ALLE projekter har mulighed for at vinde i ALLE fem kategorier. Alle projekter vil blive nøje kigget igennem og bedømt, og her kan du se, hvordan vinderne i de fem kategorier vil blive fundet.

 • Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt: Gør Det Selv + SKIL udvælger i samarbejde vinderen af Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt. Her kigges blandt andet på det gode håndværk, den gode ide, den store helhed, eller bare det flotte og solide håndværk.

 • Publikumsprisen: Vinderen af denne kategori afgøres udelukkende af publikumsstemmerne. Alle deltagere, venner og familie må stemme ligeså meget og ofte de vil. Dog kan konkurrencemodulet kun modtage 1 stemme i døgnet fra samme ip-adresse.

 • Bedste håndværk/Bedste genbrug/Mest kreative: Vinderne af disse 3 priser udpeges af publikum, Gør Det Selv og SKIL. Gør Det Selv's og SKIL’s stemmer vægter hver især ligeså højt som de samlede publikumsstemmer.

Generelle betingelser

Når du deltager i konkurrencen Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt, accepterer du, at Gør Det Selv må kontakte dig via e-mail eller telefon vedrørende dit indsendte projekt. Når du accepterer de generelle betingelser, overdrager du samtidig den fulde ophavsret til tekst og billeder til Bonnier Publications A/S, der udgiver Gør Det Selv. Med fuld ophavsret menes retten til at publicere, genpublicere og videresælge materialet til brug på analoge og digitale platforme i hele verden. Gør Det Selv udkommer pt. i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Letland.

Tekster, billeder og øvrige oplysninger vil blive opbevaret hos servervirksomheden Hetzner.com i Tyskland.

Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses på https://bonnierpublications.com/privatlivspolitik/

  Andre læser lige nu ...

  Mere fra kategorien Om Gør Det Selv