Har du lavet Danmarks bedste gør det selv-projekt 2023?

Gør Det Selv og jem & fix er på jagt efter Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt 2023, og DU kan vinde gavekort for 50.000 kroner til jem & fix! ALLE kan deltage, og det tager kun 5 minutter at tilmelde sig!

Vind gavekort for 50.000 kroner til jem & fix

Send os billederne af dine færdige gør det selv-projekter og deltag i konkurrencen om gavekort for 50.000 kroner til jem & fix.

Du har garanteret allerede billederne liggende på mobilen, og du må deltage med lige så mange projekter, du vil - du skal bare selv have udført dem!

I sidste års konkurrence væltede det ind med fede projekter: terrasser, skænke, skure, ombygninger ude og inde, køkkener, badeværelser, tag, skillevægge, overdækninger, møbler, svømmepøler og hundredvis af andre store og små flotte, smarte, kreative og seje gør det selv-projekter.

Uanset hvad du har bygget eller renoveret, er du velkommen til at være med. Udover den store hovedpræmie på 25.000 kroner til vinderen af konkurrencen, har du også mulighed for at vinde præmier i fire andre kategorier: Publikumsprisen, Bedste håndværk, Bedste genbrug og Mest kreative.

Send masser af byggebilleder

Du deltager i konkurrencen ved at indsende billeder af dit gør det selv-projekt til os. Vi vil se et billede af det færdige resultat, ligesom vi også gerne vil se et billede af det rå udgangspunkt. Men vi er mindst ligeså interesserede i at se alle de billeder du har derimellem - jo flere billeder du sender, som viser byggeprocessen, desto større er dine chancer for at juryerne og publikum kan se alle dine gode detaljer, når de udvælger vinderne!

Sådan deltager du:

Alle kan deltage i konkurrencen. Eneste krav for tilmelding er:

 • Du har selv udført arbejdet.
 • Du sender os minimum 5 billeder (et foto af det færdige resultat + MINDST 4 arbejdsbilleder).
 • Send endnu flere arbejdsbilleder for, at publikum, Gør Det Selv og jem & fix bedre kan vurdere kvaliteten af arbejdet.
 • Du kan kun deltage med det samme projekt én gang. Projekter, der før har været tilmeldt Danmarks Bedste gør Det Selv-projekt, kan heller ikke deltage.

Det kan du vinde:

 • Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt: Gavekort på 25.000 kroner
 • Publikumsprisen: Gavekort på 10.000 kroner
 • Bedste håndværk: Gavekort på 5.000 kroner
 • Bedste genbrug: Gavekort på 5.000 kroner
 • Mest kreative: Gavekort på 5.000 kroner

Derudover kommer vinderprojektet på forsiden af magasinet Gør Det Selv.

Præmierne er personlige og kan ikke videresælges eller veksles til kontanter.

Du har hele 5 vinderchancer!

Den helt store førstepræmie, du kan vinde, er på 25.000 kroner, publikumsprisen er på 10.000 kroner, og så er der også præmier til Bedste håndværk, Bedste genbrug og Mest kreative, som alle tre udløser en præmie på 5.000 kroner hver (samlet 15.000 kroner). Her kan du læse om de 5 forskellige præmietyper.

Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt

Sidste års vinder var et superlækkert orangeri med et hav af lækre detaljer. Orangeriet var gennemsyret af godt håndværk, der var rigtigt flot udført. Og det er lige præcis den helhed af det flotte slutresultat, det gode håndværk og masser af overraskende detaljer, Gør Det Selv og jem & fix kigger efter, når Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt 2023 skal findes.

Publikumsprisen

Publikumsprisen går til det projekt, der modtager flest stemmer, og der er ingen begrænsninger på, hvor meget du, dine venner og familien må stemme. Vinderen i 2022 havde bygget en rigtig flot pizzaovn, der vil vække misundelse på de fleste villaveje.

Bedste håndværk

I denne kategori handler det om det gode håndværk. Det behøver som sådan ikke at være et stort og omfattende projekt, men her bliver det kompromisløse håndværk belønnet. Det kan være et underliggende terrasseskelet, som er tappet sammen, fingersamlingerne i den hjemmebyggede kommode eller de vanvittige detaljer i bordet, du kan se her.

Bedste genbrug

Hvad kan du få ud af gamle byggematerialer? Et orangeri bygget af pensionerede vinduer, et millimeterpræcist høvlet plankegulv i stedet for bare at lægge et nyt klikgulv ovenpå, eller hvad med en smuk grillbænk bygget af gamle og genbrugte azobéstolper fra en nedlagt æbleplantage? Her præmierer vi det bedste genbrug!

Mest kreative

Det sjoveste, skøreste eller mest originale og kreative projekt præmieres i denne kategori. Vinderen kan eksempelvis være en vinkælder gravet ned i køkkengulvet, en firkantet guitar, et hundehus på ladcyklen eller som her en overdækket terrasse, hvor stolperne er lavet af birketræer fra den lokale skov.

Send os dit FÆRDIGE gør det selv-projekt

En spritny terrasse, en skillevæg, et smart lille skab, der skjuler eltavlen, eller en hjemmelavet pizzaovn støbt i beton efter en pilatesbold som skabelon. Uanset om dit gør det selv-projekt er gigantisk stort, rendyrket hygge eller bare løser et lille problem på en smart eller diskret måde ude eller inde, så send det til os, og deltag i konkurrencen Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt.

Der er gavekort til jem & fix til en værdi af 50.000 kroner på spil, og jo flere billeder du sender, som viser de smarte detaljer, byggeprocessen undervejs og det færdige resultat, desto større er dine chancer for, at du vinder en af de mange præmier.

Vinderne udpeges af publikum, Gør Det Selv og jem & fix.

SIDSTE FRIST for tilmelding er d. 23. oktober 2023 klokken 10:00

Så snart alle projekterne er kigget igennem, vil vinderne få direkte besked. Hele konkurrencen afsluttes med en stor artikel her på hjemmesiden, hvor vi viser de bedste projekter frem.


VIND! Gavekort til jem & fix for 50.000 kroner!

Jeg starter altid i jem & fix
Der, hvor jeg bor, ligger der fire meget forskellige byggemarkeder indenfor 10 minutters køreafstand. Når jeg skal købe ind til et projekt, besøger jeg tit dem alle fire. Erfaringen har lært mig altid at starte i jem & fix. Her finder jeg alle basistingene til en skarp pris. Og det er uanset om det er fliser, brædder eller skruer, så er det nøjagtig den samme vare, som på den anden side af gaden, det er bare markant billigere. Derfor ;-)

Søren Prien, Chefredaktør og gør det selv-mand.

Vi afholder konkurrencen sammen med lavpris byggemarkedet jem & fix, og hvis du vinder konkurrencen, kan du for alvor gå shop-amok i en af deres mange butikker.

Med mindst 9.000 varenumre finder du alt indenfor belægning, trælast, værktøj, haveredskaber, beslag, skruer og meget, meget mere i jem & fix-butikkerne.
Du finder alle de store varemærker i butikkerne. Den eneste forskel er, at hos jem & fix er priserne banket i bund.

Udover et hav af varenumre i butikkerne, finder du også høflig selvbetjening. Hos jem & fix kender de deres kunder, og kunderne ved som regel godt, hvad de skal bruge til deres gør det selv-projekter. Derfor prioriterer jem & fix billige varer frem for rådgivning.

Du kommer altså langt for lidt i jem & fix, og med et af vores gavekort i hånden er du derfor godt i gang med dit næste gør det selv-projekt.

Træ
I jem & fix finder du træ til alle tænkelige projekter, store som små. Lige fra billige byggeplader til imprægnerede stolper og kompositbrædder til terrassen.

Fliser og belægningssten
Skal du anlægge ny indkørsel eller have et nyt højbed i sten, så har jem & fix et stort udvalg af belægningssten og fliser til dit næste projekt.

Maling og træbeskyttelse
Trænger stuen, soklen eller vinduerne til en ny klat maling? I jem & fix er både maling, træbeskyttelse og tilbehør til dit malerprojekt fast inventar på hylderne.

Værktøj
Længes du efter en rundsav, eller kan en ny fukssvans klare jobbet. Uanset om du har brug for el-værktøj eller håndværktøj, så har jem & fix et bredt udvalg af udstyr til dit værksted og værktøjskasse.

Haveredskaber og -maskiner
Havearbejdet bliver meget sjovere og lettere med de rigtige redskaber. Du finder et bredt sortiment af både haveredskaber, havemaskiner og plæneklippere hos jem & fix.

Belysning
Uanset om det er lamper til haven eller til hyggekrogen i stuen, så finder du et bredt udvalg af lamper, belysning og lyskilder i jem & fix.

Småbygninger
Vil du skyde genvej i dit gør det selv-projekt, så har jem & fix et stort udvalg af småbygninger, du selv kan samle. Lige fra carporte og bjælkehytter til drivhuse.

Sådan finder vi vinderne

Når du tilmelder dit gør det selv-projekt til konkurrencen, er det automatisk med i alle fem kategorier. Det vil sige, at ALLE projekter har mulighed for at vinde i ALLE fem kategorier. Alle projekter vil blive nøje kigget igennem og bedømt, og her kan du se, hvordan vinderne i de fem kategorier vil blive fundet.

 • Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt: Gør Det Selv og jem & fix udvælger i samarbejde vinderen af Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt. Her kigges blandt andet på det gode håndværk, den gode ide, den store helhed, eller bare det flotte og solide håndværk.

 • Publikumsprisen: Vinderen af denne kategori afgøres udelukkende af publikumsstemmerne. Alle deltagere, venner og familie må stemme ligeså meget og ofte de vil. Dog kan konkurrencemodulet kun modtage 1 stemme i døgnet fra samme ip-adresse.

 • Bedste håndværk/Bedste genbrug/Mest kreative: Vinderne af disse 3 priser udpeges af publikum, Gør Det Selv og jem & fix. Stemmerne fra Gør Det Selv og jem & fix vægter hver især ligeså højt som de samlede publikumsstemmer.

Generelle betingelser

Når du deltager i konkurrencen Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt, accepterer du, at Gør Det Selv må kontakte dig via e-mail eller telefon vedrørende dit indsendte projekt. Når du accepterer de generelle betingelser, overdrager du samtidig den fulde ophavsret til tekst og billeder til Bonnier Publications A/S, der udgiver Gør Det Selv. Med fuld ophavsret menes retten til at publicere, genpublicere og videresælge materialet til brug på analoge og digitale platforme i hele verden. Gør Det Selv udkommer pt. i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Letland.

Tekster, billeder og øvrige oplysninger vil blive opbevaret hos servervirksomheden Hetzner.com i Tyskland.

Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses på https://bonnierpublications.com/privatlivspolitik/

  Andre læser lige nu ...

  Mere fra kategorien Om Gør Det Selv