Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Vi hjælper dig hele vejen!

Print Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

I snart 50 år har Gør Det Selv inspireret og hjulpet danskerne med små og store projekter i hus og have. Sammen med dygtige håndværkere har vi udviklet mange tusinde byggevejledninger til terrasser, skillevægge, gulve, indkørsler, carporte og meget mere. Din garanti for et godt resultat!

tvspotpic

Velkommen til Gør Det Selv

Uanset om du skal spartle en væg, bygge en terrasse eller renovere hele badeværelset, er der altid ting, der skal undersøges og planlægges, før du går i gang.

Vores erfarne håndværkere og dygtige eksperter hjælper dig hele vejen.

Lige fra overvejelser om hvilke materialer du skal bruge, til hvad projektet må koste og hvilke byggetekniske og juridiske detaljer, du skal være opmærksom på.

Sidst men ikke mindst giver vi dig råd og vejledning til, hvordan du skal udføre arbejdet, og hvilket værktøj du skal bruge.

Kort sagt, sikrer vi dig et resultat, du bliver stolt af.

God fornøjelse!
Søren Prien,
Chefredaktør og gør det selv-mand

Med Gør Det Selv får du:

 • Fuld adgang til hele hjemmesiden med vejledninger til både hus og have
 • Over 1000 byggevejledninger
 • Trin for trin-vejledninger og udførlige arbejdstegninger
 • Komplette materialelister, så du ved, præcis hvad du skal købe
 • 3D-modeller, du kan vende og dreje og zoome ind på (Du kan prøve det selv længere nede på denne side!)
 • Video på dansk - udført af vores erfarne håndværkere
 • Test af værktøj og havemaskiner, så du kan købe det bedste og billigste
 • Materialeguider til overblik over de forskellige byggematerialer
 • Video-app med instruktion til mere end 160 af hjemmets vigtigste reparationer

Gør Det Selv – din garanti for et godt resultat

Resten af året for 9 kroner:

OBS: Der er ingen binding. Du kan opsige dit abonnement, præcis når det passer dig.


Mere end 1000 byggevejledninger lige ved hånden

Terrasser, badeværelser, skillevægge, indkørsler, fliser, køkkener, gulve, vinduer og døre. Vi har detaljerede vejledninger til alle tænkelige projekter i hus og have.

 • Trin-vejledning: Vejledningerne er bygget logisk op og går systematisk frem trin for trin. Der er fotos af alle de svære detaljer og forklarende tekster på dansk.
 • Komplet materialeliste: Takket være en komplet materialeliste kan du overskue, hvad der skal bruges, og du slipper for at rende i byggemarkedet, hver gang du mangler noget.
 • Arbejdstegninger med mål: Detaljerede arbejdstegninger viser mål, vinkler og konstruktionsprincipper.
 • Videoer på dansk: I vores mange videoer øser professionelle håndværkere af deres erfaring og viser, præcis hvordan arbejdet skal udføres.
 • 3D-modeller, du selv kan dreje: Du kan vende og dreje vores 3D-modeller og zoome ind og se detaljer i konstruktionen, som du ellers måtte gætte dig til. Det gør arbejdet meget nemmere.

Resten af året for 9 kroner!

OBS: Herefter er prisen 79 kroner per måned. Der er ingen binding. Du kan opsige dit abonnement, præcis når det passer dig.

De 7 mest populære byggevejledninger LIGE NU:

Et betongulv er overkommeligt at lave selv og dejligt at gå på, hvis der er indlagt gulvvarme.

Nr. 1

Gulvvarme til halv pris

Hvis du vil have gulvvarme, kan du sagtens klare det hele selv – endda til halvdelen af prisen. Vi viser, hvordan du gør.

Hagebod

Nr. 2

Byg smukt skur af billige materialer

Smukt design og smarte detaljer behøver ikke at koste en formue. Tværtimod. Her får du en komplet byggevejledning - inkl. 3D-modeller, video og materialeliste.

Nr. 3

Smart opbygning af badeværelset

Med lette skumplader bliver arbejdet med badeværelsets gulv og vægge meget let.

Nr. 4

Hurtigt fundament til dit skur

Det er nemt og hurtigt at støbe fundament til skur eller garage selv. Her får du komplet vejledning til, hvordan du gør det. Inkl. trin-fotos, video og materialeliste.

Nr. 5

Byg dit eget snedkerkøkken

Et smart skuffesystem gør det forbløffende enkelt for dig at bygge et skræddersyet snedkerkøkken, der sagtens kan konkurrere med eksklusive, specialbyggede skabe til 10 gange så høje priser.

Gratis 3D tegneprogram: Du kan fx tegne dit nye haveskur i et gratis 3D tegneprogram inden du bygger det.

Nr. 6

Få perfekt resultat med et tegneprogram!

Brug lidt tid foran skærmen, og se, hvordan dit nye haveskur kommer til at se ud. Med et gratis 3D-tegneprogram kan du nemt lave en model, der er lige til at bygge efter.

Nr. 7

Byg det perfekte gipsloft!

Den korrekte opbygning af gipsloft sikrer både et flot resultat uden synlige samlinger og et loft, der holder varmen og fugten på plads.

3D-modeller du selv kan vende og dreje

På mange af Gør Det Selvs byggevejledninger, kan du finde 3D-modeller, der viser forskellige relevante snit og detaljer, du har glæde af at kende, inden du går i gang med at bygge.

3D-modellerne giver en blændende pædagogisk forståelse for, hvordan konstruktionerne hænger sammen, og viser alle de små detaljer og finurligheder, du ikke nødvendigvis kan se på billederne.

Med 3D-modellerne kan du nemt zoome ind, dreje modellen og vende den rundt, og det bedste af det hele er, at du både kan bruge din mobiltelefon, tablet og almindelige computer - bare åbn en 3D-model, og så kan du svinge den rundt med fingrene på mobilskærmen eller musen på computeren.

Prøv 3D nu:

3D-model

Log ind eller køb adgang for at se 3D-modellen

Amerikansk dæksstol

Sidder du med byggevejledningen og bliver i tvivl om, hvilken vej rygstøttens bue skal vende, så prøv at trykke eller klikke på 3D-modellen her, og så kan du ellers zoome ind og se det selv.

Åbn 3D-model

3D-model

Log ind eller køb adgang for at se 3D-modellen

Undgå at terrassen sejler

Vil du være helt sikker på, at terrassen ikke gynger, når du går på den, så giv samlingerne mellem stolper og remme nogle bulldog-skiver. Ja, det lyder jo nemt, men hvis man nu ikke aner, hvor den skal sidde, så åbn denne 3D-model og se det med dine egne øjne.

Åbn 3D-model

3D-model

Log ind eller køb adgang for at se 3D-modellen

Flotte samlinger til overdækningen

Du kan selvfølgelig vælge bare at skrue stolper og remme sammen med lange skruer, når du bygger en overdækning. Men du kan også lave det lidt mere lækkert. Eksempelvis med flotte tap-samlinger og udstemninger. Prøv at trykke/klikke på 3D-modellen her, vend den rundt og zoom ind på de smukke samlinger. Lige præcis her giver en 3D-model virkelig god mening, når man skal forstå principperne.

Åbn 3D-model

Du er i gang om 5 minutter

Når du køber et digitalt abonnement på Gør Det Selv, får du adgang til alt indhold på hjemmesiden - inklusiv 3D-modellerne - efter få minutter!


Uafhængige test af værktøj

Du finder over 60 test af værktøj og havemaskiner på Gør Det Selv.

Og der kommer 18 nye til hvert år!

Se de 5 NYESTE test her

100 x 100-mm-stolper er ingen sag for savene på 18 volt.

Vi tester 5 mindre kædesave på 18 volt

Kædesave på 18 volt er geniale, når havens træer skal beskæres, eller når de mindre af træer skal fjernes helt. Og de små maskiner overrasker positivt.

Vi tester 6 skruemaskiner på 12 volt

Skruemaskiner på 12 volt er både mindre, lettere og billigere end de populære 18-volts-maskiner. Og i langt de fleste tilfælde er de små maskiner kraftige nok til de fleste gør det selv'eres behov.

Excentersliber batteri: Vi tester 7 akku-excenterslibere

Vi tester 7 akku-excenterslibere

Til de store flader er excentersliberen vores foretrukne slibemaskine. Den får noget fra hånden og efterlader overfladen ren, glat og fri for slibespor.

Vi tester 6 multicuttere på ledning

Vi tester 6 multicuttere på ledning

Når du vælger en multicutter på ledning, får du mere maskine for dine penge. Priserne på de 6 deltagere i testen ligger fra 249 til 1.000 kroner.

Vi tester 7 store vinkelslibere med 230-mm-skive

Vi tester 7 store vinkelslibere med 230-mm-skive

Der der ikke store styrkeforskelle på maskinerne. Anderledes ser det dog ud, når vi tester sikkerhed og kvalitet, hvor der er meget langt fra top til bund.


50 års erfaring

Låst indhold

Log ind eller køb adgang for at læse dette afsnit

I snart 50 år har Gør Det Selv inspireret og hjulpet danskerne med små og store projekter i hus og have. Sammen med dygtige håndværkere har vi udviklet mange tusinde byggevejledninger til terrasser, skillevægge, gulve, indkørsler, carporte og meget mere.

Vi har beskrevet tusindvis af byggematerialer, mindst lige så mange stykker værktøj, og vi har renoveret utallige køkkener og badeværelser.

I alle årene har vi samarbejdet med byggesagkyndige eksperter og holdt os ajour med bygningsreglementet.

Når du følger vores vejledninger, får du et godt resultat, og du kender de gældende love og regler, så du hverken behøver at bekymre dig om vådrumsmembran eller dampspærre.

Gør Det Selv er uafhængigt af producenter og annoncører. Derfor kan du stole på vores test af værktøj. Vi vælger selv de maskiner, vi vil teste og alt værktøj udsættes for nøjagtig de samme hårde prøvelser.


App kun for abonnenter

HUSETS VIGTIGSTE REPARATIONER er en video-app kun for abonnenter.

Det er her, du får hjælp, når vandhanen løber, døren binder eller gulvet knirker. Du har adgang til over 160 videoer med instruktion til hjemmets vigtigste reparationer

App’en indeholder også håndværkertips, nyheder, ekspertsvar, og anmeldelser af værktøj.

Der kommer nyt indhold i app’en hver dag.

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
Artikel: Vi hjælper dig hele vejen!
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
  • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
  • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
  • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage