Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Vi hjælper dig hele vejen!

Print Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

I snart 50 år har Gør Det Selv inspireret og hjulpet danskerne med små og store projekter i hus og have. Sammen med dygtige håndværkere har vi udviklet mange tusinde byggevejledninger til terrasser, skillevægge, gulve, indkørsler, carporte og meget mere. Din garanti for et godt resultat!

Velkommen til Gør Det Selv

Uanset om du skal spartle en væg, bygge en terrasse eller renovere hele badeværelset, er der altid ting, der skal undersøges og planlægges, før du går i gang.

Vores erfarne håndværkere og dygtige eksperter hjælper dig hele vejen.

Lige fra overvejelser om hvilke materialer du skal bruge, til hvad projektet må koste og hvilke byggetekniske og juridiske detaljer, du skal være opmærksom på.

Sidst men ikke mindst giver vi dig råd og vejledning til, hvordan du skal udføre arbejdet, og hvilket værktøj du skal bruge.

Kort sagt, sikrer vi dig et resultat, du bliver stolt af.

God fornøjelse!
Søren Prien,
Chefredaktør og gør det selv-mand

Med Gør Det Selv får du:

 • Fuld adgang til hele hjemmesiden med vejledninger til både hus og have
 • Over 1000 byggevejledninger
 • Trin for trin-vejledninger og udførlige arbejdstegninger
 • Komplette materialelister, så du ved, præcis hvad du skal købe
 • 3D-modeller, du kan vende og dreje og zoome ind på (Du kan prøve det selv længere nede på denne side!)
 • Video på dansk - udført af vores erfarne håndværkere
 • Test af værktøj og havemaskiner, så du kan købe det bedste og billigste
 • Materialeguider til overblik over de forskellige byggematerialer
 • Video-app med instruktion til mere end 160 af hjemmets vigtigste reparationer

Gør Det Selv – din garanti for et godt resultat

Alt dette for kun 39 kroner første måned:

OBS: Der er ingen binding. Du kan opsige dit abonnement, præcis når det passer dig.


Mere end 1000 byggevejledninger lige ved hånden

Terrasser, badeværelser, skillevægge, indkørsler, fliser, køkkener, gulve, vinduer og døre. Vi har detaljerede vejledninger til alle tænkelige projekter i hus og have.

 • Trin-vejledning: Vejledningerne er bygget logisk op og går systematisk frem trin for trin. Der er fotos af alle de svære detaljer og forklarende tekster på dansk.
 • Komplet materialeliste: Takket være en komplet materialeliste kan du overskue, hvad der skal bruges, og du slipper for at rende i byggemarkedet, hver gang du mangler noget.
 • Arbejdstegninger med mål: Detaljerede arbejdstegninger viser mål, vinkler og konstruktionsprincipper.
 • Videoer på dansk: I vores mange videoer øser professionelle håndværkere af deres erfaring og viser, præcis hvordan arbejdet skal udføres.
 • 3D-modeller, du selv kan dreje: Du kan vende og dreje vores 3D-modeller og zoome ind og se detaljer i konstruktionen, som du ellers måtte gætte dig til. Det gør arbejdet meget nemmere.

Du får første måned for kun 39 kroner!

OBS: Herefter er prisen 79 kroner per måned. Der er ingen binding. Du kan opsige dit abonnement, præcis når det passer dig.

De 7 mest populære byggevejledninger LIGE NU:

Nr. 1

Byg billigt højbed på bare 1 dag

Højbede er geniale! Hvis du vil dyrke grøntsager, men ikke vil bruge lang tid på at luge ukrudt, så er højbedet lige dig. Vi lærer dig at bygge billige højbede.

Hagebod

Nr. 2

Byg smukt skur af billige materialer

Smukt design og smarte detaljer behøver ikke at koste en formue. Tværtimod. Her får du en komplet byggevejledning - inkl. 3D-modeller, video og materialeliste.

Seilduk til terrassen

Nr. 3

Lækkert tag af sejldug til terrassen

I stedet for at overdække terrassen permanent kan du bygge denne luksuspergola, hvor taget består af sejldug, der kan trækkes for, når solen bliver for stærk eller duggen falder midt i grillfesten.

Nr. 4

Hurtigt fundament til dit skur

Det er nemt og hurtigt at støbe fundament til skur eller garage selv. Her får du komplet vejledning til, hvordan du gør det. Inkl. trin-fotos, video og materialeliste.

Byg selv lounge i lærk

Nr. 5

Byg selv en lounge på 2 dage!

Se hvordan du bygger en udendørs lounge i lærk. Møblerne kan stå ude hele året. Du får komplet byggevejledning - inkl. 3D-modeller, video og materialeliste.

Pizzaovn: Se hvordan du bygger din egen pizzaovn

Nr. 6

Byg en pizzaovn på en weekend

Med en pizzaovn kan du lave al slags mad i det fri. Vi viser, hvordan du bygger en Luego-stenovn på kun en weekend.

Nr. 7

Byg dit eget shelter

Byg et råt og flot shelter og kom helt tæt på naturen. Overnat ude eller brug det som grillhytte og udestue. Se her, hvordan du bygger shelter - trin for trin.

3D-modeller du selv kan vende og dreje

På mange af Gør Det Selvs byggevejledninger, kan du finde 3D-modeller, der viser forskellige relevante snit og detaljer, du har glæde af at kende, inden du går i gang med at bygge.

3D-modellerne giver en blændende pædagogisk forståelse for, hvordan konstruktionerne hænger sammen, og viser alle de små detaljer og finurligheder, du ikke nødvendigvis kan se på billederne.

Med 3D-modellerne kan du nemt zoome ind, dreje modellen og vende den rundt, og det bedste af det hele er, at du både kan bruge din mobiltelefon, tablet og almindelige computer - bare åbn en 3D-model, og så kan du svinge den rundt med fingrene på mobilskærmen eller musen på computeren.

Prøv 3D nu:

3D-model

Log ind eller køb adgang for at se 3D-modellen

Amerikansk dæksstol

Sidder du med byggevejledningen og bliver i tvivl om, hvilken vej rygstøttens bue skal vende, så prøv at trykke eller klikke på 3D-modellen her, og så kan du ellers zoome ind og se det selv.

Åbn 3D-model

3D-model

Log ind eller køb adgang for at se 3D-modellen

Undgå at terrassen sejler

Vil du være helt sikker på, at terrassen ikke gynger, når du går på den, så giv samlingerne mellem stolper og remme nogle bulldog-skiver. Ja, det lyder jo nemt, men hvis man nu ikke aner, hvor den skal sidde, så åbn denne 3D-model og se det med dine egne øjne.

Åbn 3D-model

3D-model

Log ind eller køb adgang for at se 3D-modellen

Flotte samlinger til overdækningen

Du kan selvfølgelig vælge bare at skrue stolper og remme sammen med lange skruer, når du bygger en overdækning. Men du kan også lave det lidt mere lækkert. Eksempelvis med flotte tap-samlinger og udstemninger. Prøv at trykke/klikke på 3D-modellen her, vend den rundt og zoom ind på de smukke samlinger. Lige præcis her giver en 3D-model virkelig god mening, når man skal forstå principperne.

Åbn 3D-model

Du er i gang om 5 minutter

Når du køber et digitalt abonnement på Gør Det Selv, får du adgang til alt indhold på hjemmesiden - inklusiv 3D-modellerne - efter få minutter!


Uafhængige test af værktøj

Du finder over 60 test af værktøj og havemaskiner på Gør Det Selv.

Og der kommer 18 nye til hvert år!

Se de 5 NYESTE test her

Vi tester 7 populære plæneluftere til under 1.400 kroner

Drømmer du om en frodig græsplæne i absolut topform, så kan plænelufteren hurtigt blive din bedste ven. Den fjerner mos, løsner jorden og giver optimale forhold for din plæne. Vi har testet syv populære maskiner til 1.400 kroner eller mindre.

Vi tester 7 hækkeklippere på batteri

Hvis der er ét stykke haveværktøj, der mere end nogen andre giver mening på batteri, så er det hækkeklipperen. Du er nemlig helt sikker på ikke at klippe ledningen over, og de moderne maskiner er både stærke og kan snildt klippe hele hækken uden at løbe tør.

Vi tester 6 topsave til under 2.000 kroner

Når havens træer skal beskæres, er topsaven din bedste ven. Den gør nemlig arbejdet i højden betydeligt nemmere og mere sikkert. Derfor har vi testet seks populære maskiner på markedet til under 2.000 kroner. Den dyreste deltager koster 1.899 med det hele.

Vi tester 7 højtryksrensere

Uanset om det er havemøblerne, terrassen eller bilen, der skal vaskes, så skruer højtryksrenseren op for tempoet og gør arbejdet til en leg. Og så behøver den ikke engang koste en formue. Vi har samlet syv populære maskiner, og den dyreste koster bare 999 kroner.

Test af plæneklippere på batteri

Vi tester 7 plæneklippere på batteri

Har du 6.000 kroner til din nye plæneklipper, så kan du nemt få en toplækker og stærk batterimaskine, der kan nå de fleste villahaver rundt på en opladning.


50 års erfaring

Låst indhold

Log ind eller køb adgang for at læse dette afsnit

I snart 50 år har Gør Det Selv inspireret og hjulpet danskerne med små og store projekter i hus og have. Sammen med dygtige håndværkere har vi udviklet mange tusinde byggevejledninger til terrasser, skillevægge, gulve, indkørsler, carporte og meget mere.

Vi har beskrevet tusindvis af byggematerialer, mindst lige så mange stykker værktøj, og vi har renoveret utallige køkkener og badeværelser.

I alle årene har vi samarbejdet med byggesagkyndige eksperter og holdt os ajour med bygningsreglementet.

Når du følger vores vejledninger, får du et godt resultat, og du kender de gældende love og regler, så du hverken behøver at bekymre dig om vådrumsmembran eller dampspærre.

Gør Det Selv er uafhængigt af producenter og annoncører. Derfor kan du stole på vores test af værktøj. Vi vælger selv de maskiner, vi vil teste og alt værktøj udsættes for nøjagtig de samme hårde prøvelser.


App kun for abonnenter

HUSETS VIGTIGSTE REPARATIONER er en video-app kun for abonnenter.

Det er her, du får hjælp, når vandhanen løber, døren binder eller gulvet knirker. Du har adgang til over 160 videoer med instruktion til hjemmets vigtigste reparationer

App’en indeholder også håndværkertips, nyheder, ekspertsvar, og anmeldelser af værktøj.

Der kommer nyt indhold i app’en hver dag.

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
Artikel: Vi hjælper dig hele vejen!
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
  • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
  • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
  • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage