Kender vi ikke allesammen én, der virkelig godt kunne bruge et abonnement på Gør Det Selv?

Vi talte om det over frokosten i dag. Og os på Gør Det Selv redaktion kunne i hvert fald komme i tanke om flere i vores netværk, som vi gerne vil forære et abonnement til Gør Det Selv:

  • Journalisten Bjarkes storebror har ti tommelfingre, og han er flyttet i hus for nylig. Hans weekender kommer til at gå med mange gør-det-selv-projekter de kommende år. Så han kunne virkelig have gavn af et abonnement på Gør Det Selv.

  • Webassistenten Cecilie har en svigerfar, der bruger mange timer i sit værksted og elsker at reparerere ting. Han burde da læse Gør Det Selv.

  • Webredaktøren Annes mor skal have bygget både et nyt brændeskur og en carport i sit sommerhus.

  • Chefredaktøren Søren vil give et abonnement til sin nabo. Han er nemlig lidt bange for at gøre det selv, fordi han ikke tror på, at han kan. Men hver gang han låner Sørens værktøj og får et par gode råd med på vejen, bliver resultatet ganske fint. Og det er en fornøjelse at se en granvoksen mand stå og være rævestolt som en skoledreng, der har fået et 12-tal.

  • Video-redaktøren Morten vil gerne give et abonnement til sin svigersøn, så han slipper for at være den, der altid skal være handyman for dem.

  • Redaktionschef Kirsten vil gerne give et abonnement til sin mand - i håbet om, at det så faktisk bliver i 2018, at han får bygget den træterrasse, de har talt om så længe ...

Hvem kender du, der burde få Gør Det Selv bladet i julegave?

Hvem kender du, der burde få et abonnement på Gør Det Selv i julegave? Er det din mand, kone, kæreste, gode ven, nabo, bror eller en helt syvende person? Er det gaven til manden, der har alt? Eller er det gaven til kvinden, der er træt af at være afhængig af håndværkere?

I år har vi gjort det meget nemt for dig at købe gavekort til Gør Det Selv bladet. Du gør det lige her: Køb gavekort til Gør Det Selv

En lynhurtig julegave til kun 199 kroner!

Når du giver Gør Det Selv i gave, vælger du selv, om du vil give 5, 8 eller 12 numre:

  • 5 nr for 199 kr
  • 8 nr for 349 kr
  • 12 nr for 499 kr

BESTIL NU: Gavekort til Gør Det Selv i julegave


Du kan tilføje en personlig beskrivelse og et billede til gavekortet. Du modtager gavekortet med det samme i din indbakke, og modtageren indløser selv gavekortet online. Abonnementet stopper automatisk, så der er ikke nogen, der skal huske at afmelde abonnementet bagefter!

Glade julehilsner,

Søren Prien - Chefredaktør og gør det selv-mand

Ps. Giver du Gør Det Selv til din mand i håb om, at det bliver i 2018, han får gjort noget ved projekterne udendørs i haven? Så skal du give ham 12 numre. For så når han også at modtage Gør Det selv-bladet til sommer, hvor vi viser ham, hvordan han nemt og billigt kommer igennem alle projekterne i haven. Uanset om det er træterrassen, drivhuset eller en pænere græsplæne, der står for skud.