Vind en værktøjspakke fra Gør Det Selv

KONKURRENCEN ER LUKKET! Tillykke til Mathilde Rasmussen, der har vundet et værktøjssæt.

Værktøjspakken indeholder fire stykker værktøj.

  • Novaplus bore-/skuemaskine
  • Tech-pro infrarødt termometer
  • Tech-pro inspektionskamera
  • Multiværktøj i 12 dele.

Pakken har en samlet værdi af 1896 kr.

Vinderen får direkte besked via e-mail d. 30 april 2018 og vil blive annonceret her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter, og du skal være over 18 år for at deltage i konkurrencen.

Konkurrencebetingelser:

Konkurrencen afholdes af Gør Det Selv. Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, kan du kontakte kundeservice på tlf. 39 10 30 02. Konkurrencen løber i perioden 6. april til 30. april 2018. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar. Vinderen får direkte besked på e-mail, når konkurrencen er afsluttet den 30. april 2018. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på goerdetselv.dk/vindere. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver registreret, så det er muligt at kontakte vinderen af konkurrencen. Når konkurrencen afsluttes, bliver personoplysningerne opbevaret i det omfang, det er nødvendigt af hensyn til markedsføringsformål.