Nemt skur med lækre detaljer Det er ikke sværere at bygge et flot skur end et grimt. Så skal du alligevel bygge et udhus til haveredskaberne, et værksted eller et gæstehus, så kan du lige så godt bygge et, der er pænt.

Lav din egen effektive kalkfjerner Der er ingen grund til at betale 60 kr. pr. liter for et afkalkningsmiddel, når du selv kan producere det for 50 øre pr. liter. Og så er du oven i købet sikker på, at den hjemmelavede blanding virker.

Gem sengen i væggen Tjener dit soveværelse om dagen som stue og kontor? Eller har du ofte brug for en ekstra køje? Så sæt sengen til vægs: Byg et smalt skab, som din store boksmadras kan vippes ind i - og som også tryller sengetøjet væk.

Byg skuret af færdige hegn Det er nemt at bygge, prisen er overkommelig, resultatet bliver pænt, og du kan bygge det på ganske få dage - værsgo: Her er verdens nemmeste skur.

Et støbt fundament - helt fra bunden Henrik Poulsen besluttede at gøre sit hus en halv gang større. Så han fattede en spade og gik i gang med at grave - for hvor svært kan det være at bygge et hus?

Højbed nemt og billigt Et isoleret højbed er en smart løsning, når du vil give urter og grønsager et forspring. Det giver nemlig lidt varmere jord om foråret, og så er det superlet at luge.

Test af plæneklippere Plæneklipperen med benzinmotor er det sikre valg. Den kan klare det meste, kræver ingen ledning eller opladning af batterier. Hæld benzin på, og klip. Alligevel er der store pris- og kvalitetsforskelle mellem de 10 modeller, vi tester her, så vi kan nemt kåre en vinder og et godt køb.

Hurtigt fundament til garage og skur Minigraveren er lejet. Containeren er også på plads. Alt er mærket op. Så nu går det stærkt. 21 meter rende på 4 timer. Gravet af én mand. Uden at få ondt i ryggen. Her viser vi, hvordan du hurtigst muligt bygger et fundament til en uopvarmet bygning.

Redskabsskur med plads til det hele Byg et skræddersyet redskabsskur med plads til alt fra hobbyværksted og plantebord, haveredskaber og værktøj til cykler, plæneklipper og havemøbler.

Havelåge uden vægtproblemer En bred og høj havelåge, som kan holde i mange år, er meget tung. Men med en solid konstruktion og kraftige hængsler får du en låge, som er let at åbne og lukke.