Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

7 nye byggevejledninger i denne uge

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Støb en bordplade i terrazzo, læg et grønt tag, udnyt pladsen i skunken eller byg et nyt hegn. Disse vejledninger er blandt mange andre netop landet på Gør Det Selv's hjemmeside!

nyt-i-denne-uge

Støb en bordplade af terrazzo

Når du selv støber en bordplade af terrazzo, har du mulighed for at sætte dit eget personlige præg på pladen, så den får præcis det udseende, du ønsker.

Klik her for at åbne byggevejledningen

Sådan lægger du et grønt tag på carporten

Et grønt tag er ikke bare flot og bæredygtigt. Det er også et slaraffenland for alverdens insekter, og så er det stort set vedligeholdelsesfrit. Vi viser, hvordan du forstærker den bærende konstruktion og lægger et “levende” tag, der gør naboerne grønne af misundelse.

Klik her for at åbne byggevejledningen

Det er både nemt og hurtigt, hvis du bygger en færdig kommode ind i opbevaringsmøblet under skråvæggen.

Udnyt plads i skunken

Har du et rum med skrå vægge, en skunk eller et indhak i væggen? Hvis du selv bygger et skræddersyet møbel, får du optimal udnyttelse af pladsen. En løsning, der er nem at gå til - især hvis du vælger at bruge komponenter, der allerede er færdigbyggede, som fx en kommode.

Klik her for at åbne byggevejledningen

Egehegn til spotpris

Byg massivt egehegn til spotpris

Køber du egetræsskaller fra et savværk, kan du bygge et flot, levende egehegn med en lang holdbarhed. Prisen for et 2 meter højt egehegn er kun ca. 600 kr

Klik her for at åbne byggevejledningen

Det skal du vide, inden du monterer nye døre

Der er masser at tage stilling til, når du skal købe døre. Her får du svar på alle de spørgsmål, du kan have – og trin for trin vejledninger, så du selv kan montere indvendige og udvendige døre.

Klik her for at åbne byggevejledningen

Lær at montere en ny skorsten til din brændeovn

En moderne brændeovn udstyret med den rigtige skorsten og rigeligt med lufttilførsel sikrer masser af miljørigtig og billig varme. Du kan selv udføre arbejdet, men du skal forberede dig godt og grundigt.

Klik her for at åbne byggevejledningen

Byg et støjhegn beklædt med egetræ

En beklædning med lodrette lister er både hot og flot. Her viser vi dig, hvordan du bygger et støjhegn beklædt med lister af egetræ. Resultatet er praktisk og effektivt, men frem for alt hamrende flot. Vi var heldige at få fingrene i et parti egetræ til rimelige penge, men du kan selvfølgelig bygge hegnet i den træsort, du har lyst til.

Klik her for at åbne byggevejledningen

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage