Du får 312 nye artikler i 2022!

Hver ny artikel starter som en overskrift på en post it-note, og her i 2022 lander der 312 dugfriske post it-noter, altså artikler, lige her på hjemmesiden!

Byggevejledninger, materiale-guider, værktøjstest, tips og tricks og alle de andre! Vi producerer hvert år hundredvis af nye artikler til dig. I runde tal bliver det til 312 her i 2022, hvilket svarer til omkring 1.400 tætskrevne magasin-sider, pakket med trin for trin-billeder, arbejdstegninger, og håndværkerviden om de nyeste materialer og værktøjer.

I 2022 kan du blandt andet se frem til masser af nye terrasser, swimmingpools, skillevægge, fede orangerier, køkkener, gulve, isolerede lofter med mere, samt +300 spørgsmål/svar, +500 dugfriske nyheder og hundredvis af test af værktøjer.

Fra ide til artikel

I løbet af året samler vi til bunke med ideer til artikler, vi gerne vil lave, ligesom vi også sørger for at få en masse fede byggeprojekter på lager. En gang om året gennemgår vi så alt det materiale, vi har fået samlet sammen og planlægger næste års udgivelser. Det foregår omtrent sådan her:

Vi starter med at tape vores gigantiske regnearks-plakat op på væggen.

Så skriver vi en overskrift for hver artikel-ide på en post it-note, som vi klistrer op på regnearket.

Efter 3 lange og drøje dage, hvor vi diskuterer hver enkelt ide og placerer dem i de mest relevante måneder, er planen klar! Og så må cheferne i gang med at lave en backup med mobiltelefonen).

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Nyt fra Redaktionen