STORTEST: Gigantisk forskel på slagskruemaskiner

100 sekunder. Så stor er forskellen på den hurtigste og langsomste slagskruemaskine i den næste stortest, når det gælder om at banke en stor fransk skrue i.

Vores testredaktør Martin er gået i værkstedet og tester i øjeblikket slagskruemaskiner til den helt store guldmedalje! Og allerede nu tegner der sig et billede af et uhyggeligt styrkeforhold.

Den hurtigste testdeltager formår at banke en enorm fransk skrue på 8x180 mm i bund på bare 10 sekunder, mens testens langsomste er gabende 110 sekunder om det. Det bedste, der er at sige om den langsomste i skrivende stund, er, at den ikke vrider ligeså hårdt i albuen, når den arbejder, netop fordi den er så sløv, som den er. Udover selve styrketesten testes der også for ergonomi, funktioner og kvalitet.

Testredaktøren tager tid på, hvor hurtigt testens 7 slagskruemaskiner kan banke en kæmpestor fransk skrue i bund.

Kort om slagskruemaskiner

Slagskruemaskinen er et uundværligt stykke elværktøj, når der skal pløjes MASSER af skruer i. Til store projekter som montering af terrasser, plankeværker og småbygninger, er den helt genial.

I modsætning til den almindelige, gammeldaws skruemaskine som vrider skruerne i, er slagskruefætteren indrettet således, at den banker skruen rundt med bittesmå slag. De små slag gør maskinen meget stærkere, og selv om det måske lyder drabeligt at "slå skruerne i", så skåner det faktisk håndled og albue, når der ikke er et konstant vrid.

Glæd dig til august måned, hvor den nye stortest af slagskruemaskiner lander her på hjemmesiden. I mellemtiden kan du læse en masse andre dugfriske stortests lige her.

Her ser du et "behind the scene"-klip fra stortesten af slagskruemaskiner 2022.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Nyt fra Redaktionen