Selvom hjemmesiden ser ny ud, er det stadig det samme gode indhold, du finder på Gørdetselv.dk. Gå på opdagelse og find inspiration og vejledning i utallige artikler og mere end 1000 trin-for-trin byggevejledninger.

Hvad betyder det for mig?

Nu tænker du måske, hvad det betyder for lige netop dig. Og faktisk betyder det nok ikke så meget andet end, at du nu kan læse vores indhold i en mere brugervenlig version. Også på mobil og tablet.

Du har stadigvæk adgang til samme indhold:

Hvis du har hentet artikler og byggevejledninger, finder du dem stadigvæk inde på hjemmesiden. Som noget nyt, finder du nu også en liste over de sider, du senest har besøgt på din profilside. Så kan du nemmere genfinde indhold.

Eksklusivt lukket indhold for abonnenter:

Vi spærrer fortsat mange af vores artikler og byggevejledninger af, så det kun er dig, der er abonnent, der gratis kan læse dem. Hvis du ikke er abonnent koster det 29 kroner, at købe en artikel eller byggevejledning.

Du får fortsat 3 ugentlige nyhedsbreve fra os:

Vi sender stadig vores 3 ugentlige redaktionelle nyhedsbreve til dig med sæsonrelevante og aktuelle artikler fra Gørdetselv.dk.

Hvis du ikke allerede modtager vores nyhedsbrev kan du tilmelde dig her: Ja, tak! Tilmeld mig nyhedsbrevet nu!

Vores facebookgruppe er stadigvæk den samme:

Vi deler fortsat tips, tricks, artikler og andre gør det selv-relaterede ting på vores Facebook gruppe. Hvis du ikke allerede kender den, kan du finde den her: Gør Det Selv på Facebook

Få adgang til alle artikler for KUN 19 kroner!

Vi har fortsat eksklusivt indhold på hjemmesiden, som du kan læse gratis som abonnent. Hvis du ikke er abonnent koster det 29 kroner, at købe en artikel eller byggevejledning. Vil du have adgang til alt indhold på vores hjemmeside, kan du få det for bare 19 kroner.

Få adgang til alle artikler for kun 19 kroner: Ja, tak. Vis mig tilbuddet nu!

Vi har glædet os rigtig meget til at byde dig velkommen til Gør Det Selvs nye hjemmeside, så vi håber, du vil tage godt imod den og gå på opdagelse i indholdet. Hvis du oplever problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på [email protected]