LIGE NU FÅR DU: En Pro-Tech laser-afstandsmåler og to numre af Gør Det Selv for KUN 99 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 148 kr. Du sparer 645 kr.

LIGE NU FÅR DU: En Pro-Tech laser-afstandsmåler og to numre af Gør Det Selv for KUN 99 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 148 kr. Du sparer 645 kr.

Du kan måle alt med millimeters nøjagtighed!

Med en laser-afstandsmåler kan du lynhurtigt tage et mål og beregne rumfang og arealer. Du trykker på en knap, den sender en laserstråle ud og måler distancen med millimeters nøjagtighed.

Afstandsmåleren er især uundværlig i de projekter, hvor din tommestok ikke er lang nok. Glem alt om at ligge på dine ømme knæ og måle op 2 meter ad gangen. Laser-afstandsmåleren udfører opgaven både hurtigere og mere præcist.

LÆS OGSÅ: Test af afstandsmålere

Uanset om du skal lægge nyt gulv, sætte nye gardiner op, lægge ny terrasse, købe lister eller beregne hvor meget maling du skal købe, er en laser-afstandsmåler din bedste ven.

Du måler indvendige mål med millimeters nøjagtighed

Få en Pro-Tech laser-afstandsmåler og to numre af Gør Det Selv for KUN 99 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 148 kr. Du sparer 645 kr.

Håndværkerens foretrukne funktioner

Højde, længde, rumfang og areal. Få ultrapræcise opmålinger med laser-afstandsmåleren fra Tech-Pro. Med sin rækkevidde på 50 meter og en nøjagtighed på +/- 2 mm, peger du med laserprikken, trykker på måleknappen og bip!, så viser det knivskarpe display målet. Her får du håndværkerens foretrukne funktioner i en lækker og brugervenlig afstandsmåler.

  • Indvendige mål (Fra A til B)
  • Areal (m2)
  • Rumfang (m3)
  • Løbende opmåling (Fra A til B til C, etc.)
  • Pythagoras (2-punktsmåling)

VIDEO: Se Pro-Tech afstandsmåleren i funktion