Er man ude af huset i længere tid af gangen, er det altid rart at vide, hvordan det står til derhjemme – f.eks. hvis ungerne eller hunden er alene hjemme.

Det kan også være, du bare vil være sikker på, der ikke lusker langfingrede typer rundt i nabolaget og piller ved dine ting.

Sådan noget er selvfølgelig lidt svært at vide, når man ikke er hjemme, men hos Gør Det Selv har vi heldigvis løsningen på det lille problem.

Hold øje via mobilen

Når du bestiller bladet, kan du nemlig lige nu få et smart sikkerhedskamera med i købet, så du kan holde øje med huset, haven eller carporten selvom du ikke er hjemme.

Kameraet fungerer sammen med din mobiltelefon, så du kan følge med i, hvad der sker derhjemme. Du kan også blive varslet, hvis der pludselig er uventet aktivitet foran linsen.

Hold øje med din bolig direkte fra mobilen. Få et sikkerhedskamera med Gør Det Selv LIGE HER. Sådan virker det Det smarte kamera har en indbygget bevægelsessensor og kan alarmere dig på din telefon, hvis det registrerer bevægelse. Det er enkelt at sætte op og skal bare tilsluttes dit trådløse netværk.

Når du har hentet den tilhørende NetCam-app til din telefon, har du adgang til live-optagelser, og du kan nemt styre alle funktioner.

Kameraet kan tilsluttes op til 4 enheder samtidig, og appen fås til både iPhone og Android-telefoner.

Læs mere om det intelligente sikkerhedskamera HER.****