### Top 10: Mest populære artikler i 2015
*
[](http://goerdetselv.dk/haven/hoejbede/hoejbed-nemt-og-billigt)

### [1. Højbed nemt og billigt](/haven/hoejbede/hoejbed-nemt-og-billigt) Et isoleret højbed er en smart løsning, når du vil give urter og grønsager et forspring. Det giver nemlig lidt varmere jord om foråret, og så er det superlet at luge.
[](http://goerdetselv.dk/bygninger/redskabsskur/nemt-skur-med-laekre-detaljer)
### [2. Nemt skur med lækre detaljer](/bygninger/redskabsskur/nemt-skur-med-laekre-detaljer) Det er ikke sværere at bygge et flot skur end et grimt. Så skal du i gang, kan du lige så godt bygge et pænt.
[](http://goerdetselv.dk/bygninger/redskabsskur/byg-et-skur-af-faerdige-hegn)
### [3. Byg verdens nemmeste skur](/bygninger/redskabsskur/byg-et-skur-af-faerdige-hegn) Byg dit nye skur af færdige hegn. Det er nemt at bygge, prisen er overkommelig, resultatet bliver pænt, og du kan bygge det på ganske få dage.
[](http://goerdetselv.dk/indretning/moebler/senge/gem-sengen-i-vaeggen)
### [4. Gem sengen i væggen](/indretning/moebler/senge/gem-sengen-i-vaeggen) Mangler du plads til overnattende gæster? Så sæt sengen til vægs: Byg et smalt skab, som boksmadrassen kan vippes ind i - og som også tryller sengetøjet væk.
[](http://goerdetselv.dk/bygninger/hoensehus-paa-foerste-klasse)
### [5. Førsteklasses hønsehus](/bygninger/hoensehus-paa-foerste-klasse) Sådan bygger du et førsteklasses hønsehus, hvor hønsene har god plads og kan være i fred for ræven.
[](http://goerdetselv.dk/haven/planter/ukrudt/3-staerke-vaaben-mod-skvalderkaal)
### [6. Tre stærke våben mod skvalderkål](/haven/planter/ukrudt/3-staerke-vaaben-mod-skvalderkaal) Du skal væbne dig med tålmodighed, hvis du går i krig mod skvalderkålen. Se, hvordan du vinder slaget.
[](http://goerdetselv.dk/kampagne/apps-med-haandvaerkertips-og-haandvaerkerkursus)
### [7. Prøv Gør Det Selv-apps gratis](/om-goer-det-selv/tilbud/apps-med-haandvaerkertips-og-haandvaerkerkursus) I Gør Det Selvs to apps har vi samlet eksperternes allerbedste tips, tricks og teknikker. Hent dem i App Store eller Google Play og prøv dem gratis i 5 dage.
[](http://goerdetselv.dk/indretning/moebler/senge/ekstra-gulvplads-med-seng-bygget-ind-i-skab)
### [8. Få ekstra gulvplads](/indretning/moebler/senge/ekstra-gulvplads-med-seng-bygget-ind-i-skab) Rigtig mange af os mangler plads og kan nemt bruge et ekstra værelse. Løsningen ligger lige for: Byg en skabsseng.
[](http://goerdetselv.dk/terrasse/terrasse-af-komposit)
### [9. Terrasse af komposit](/terrasse/terrasse-af-komposit) Hvis du bygger terrasse af komposit, får du en vedligeholdelsesfri terrasse, og du behøver ikke at gå på kompromis med udseendet.
[](http://goerdetselv.dk/terrasse/overdaekket-terrasse/laekkert-tag-af-sejldug)
### [10. Lækkert tag af sejldug](/terrasse/overdaekket-terrasse/laekkert-tag-af-sejldug) I stedet for at overdække terrassen permanent kan du bygge denne luksuspergola, hvor taget består af sejldug, der kan trækkes for, når solen bliver for stærk eller duggen falder midt i grillfesten.