### Top 10: Mest populære artikler i 2016
*
[](http://goerdetselv.dk/indretning/sikkerhed/tyverisikring/nyt-vaaben-i-kampen-mod-tyveknaegten)

### [1. Stop tyven med en stikdåse!](/indretning/sikkerhed/tyverisikring/nyt-vaaben-i-kampen-mod-tyveknaegten) Se her, hvordan en smart stikdåse kan få indbrudstyven til at styre udenom netop dit hus, når du er ude.
[](http://goerdetselv.dk/haven/graesplaene/graesplaene-hvornaar-skal-graesset-klippes-og-hvor-hoejt)
### [2. Klipper du (også) dit græs forkert?](/haven/graesplaene/graesplaene-hvornaar-skal-graesset-klippes-og-hvor-hoejt) De fleste haveejere har en god ide om, hvor tit plænen skal klippes. Hvad mange af os IKKE har styr på, er dog hvor MEGET, der skal klippes af. Få svaret her!
[](http://goerdetselv.dk/indretning/faa-dit-wi-fi-til-at-virke-i-hele-huset)
### [3. Få dit WI-FI til at virke i HELE huset](/indretning/faa-dit-wi-fi-til-at-virke-i-hele-huset) Svigter din trådløse forbindelse bestemte steder i huset? Så har du sikkert begået samme fejl som mange af os andre. Helt uden at vide det.
[](http://goerdetselv.dk/bygninger/hoensehus-paa-foerste-klasse)
### [4. Byg hyggeligt hønsehus i haven](/bygninger/hoensehus-paa-foerste-klasse) Med høns i haven får du både friske æg og ekstra hygge. Her får du opskriften på et førsteklasses hønsehus med plads til en lille hønseflok.
[](http://goerdetselv.dk/haven/hoejbede/hoejbed-nemt-og-billigt)
### [5. Nemt OG billigt højbed](/haven/hoejbede/hoejbed-nemt-og-billigt) Et højbed er en smart løsning, når du vil give urter og grønsager et forspring. Det giver nemlig lidt varmere jord om foråret, og så er det superlet at luge!
[](http://goerdetselv.dk/vaerktoej/undgaa-at-ramme-skjulte-kabler-naar-du-borer)
### [6. Undgå at ramme skjulte kabler](/vaerktoej/undgaa-at-ramme-skjulte-kabler-naar-du-borer) Det kan hurtigt blive dyrt, hvis boremaskinen rammer en ledning eller et vandrør. Få en multidetektor med Gør Det Selv og find de skjulte installationer.
[](http://goerdetselv.dk/haven/hoejbede/sneglefrit-hoejbed)
### [7. Byg dette højbed - og slip for snegle!](/haven/hoejbede/sneglefrit-hoejbed) Er du træt af at dræbersnegle i dine blomster og jordbær? Så byg dette geniale og nemme højbed med indbygget dobbeltværn mod sneglene.
[](http://goerdetselv.dk/bygninger/garage/byg-en-billig-luksusgarage-paa-3-dage)
### [8. Billig luksusgarage på 3 dage!](/bygninger/garage/byg-en-billig-luksusgarage-paa-3-dage) Ideen er genial: Du bestiller en garage i ønsket størrelse og får alle dele leveret i de rigtige mål. Det eneste, du skal, er at samle det store puslespil.
[](http://goerdetselv.dk/haandvaerker-teknikker/maler/maler-undgaa-de-3-klassiske-male-fejl)
### [9. UNDGÅ disse 3 male-fejl](/haandvaerker-teknikker/maler/maler-undgaa-de-3-klassiske-male-fejl) Der en række ting, der typisk går galt, når du maler. Vi ser på de 3 klassiske male-fejl, og viser dig, hvordan du undgår at lave dem igen og igen.
[](http://goerdetselv.dk/bygninger/hurtigt-fundament-til-garage-og-skur)
### [10. Hurtigt fundament til dit skur](/bygninger/hurtigt-fundament-til-garage-og-skur) Det kan være hårdt at lave fundament. Se her, hvordan du laver et godt og hurtigt fundament til dit skur eller garage - uden at få ondt i ryggen.