1. Gyselige hjemmebyggede gaver

Hjemmelavet kagefad gør det selv DIY

De bringer minder om kreationer fra sløjdtimerne i 3. klasse og er i bedste fald ubrugelige, men med en gør det selv'er i huset er de svære at komme udenom; de hjemmebyggede gaver. Repertoiret spænder fra sirligt drejede træfade over skærebrætter med figurative udfræsninger til elegante "designermøbler".

2. Ufærdige projekter

Fejelister paneler indfatninger

Det er herligt med alle de ting i huset, som en gør det selv'er har gang i. Men man kunne måske ønske sig – bare en gang i mellem – at projekterne bliver afsluttet. Helt afsluttet. Fx. fodpanelerne i børneværelset. Og fejelisterne i stuen ... få dem nu sat på!

3. Sære konstruktioner

Du har jo altid drømt om en motoriseret øl-køler i haven, ikke sandt? Et spisebord med indbygget Jägermeister-automat? Eller måske bare en smart folde-ud-seng? Med en gør det selv'er i familien er der stor chance (eller risiko) for at få fyldt hjemmet op med de særeste konstruktioner.

DEN BEDSTE GAVE: [Opgrader din gør det selv'er med et abonnement.](http://bonniershop.dk/gds/g%C3%B8r-det-selv&media=gds?utm_source=goerdetselv.dk&utm_medium=redaktionel&utm_campaign=redaktionelt link)