Vind 50.000 kroner til jem & fix

Gør Det Selv og jem & fix er på jagt efter Danmarks bedste gør det selv-projekt. Send os dine billeder af dit gør det selv-projekt og vær med i konkurrencen om gavekort for 50.000 kroner til jem & fix.

Send masser af byggebilleder

Send os billederne af dine færdige gør det selv-projekter og deltag i konkurrencen om gavekort for 50.000 kroner til jem & fix.

Du har garanteret allerede billederne liggende på mobilen, og du må deltage med lige så mange projekter, du vil - du skal bare selv have udført dem!

Uanset hvad du har bygget eller renoveret, er du velkommen til at være med.

Du har hele 5 vinderchancer!

Den helt store førstepræmie, du kan vinde, er på 25.000 kroner, publikumsprisen er på 10.000 kroner, og så er der også præmier til Bedste håndværk, Bedste genbrug og Mest kreative, som alle tre udløser en præmie på 5.000 kroner hver (samlet 15.000 kroner). Her kan du læse om de 5 forskellige præmietyper.

Brug sommeren på at give boligen en kærlig hånd

Det er oplagt at bruge de lune og tørre sommermåneder på at friske boligen op eller reparere de mangler, som du ikke fik gjort noget ved i de kolde måneder.

Hos jem & fix finder du alt, hvad du har brug for til både reparationer og og nye projekter i og omkring huset.

Så trænger facaden til at blive frisket op med en ny gang maling? Skal du anlægge en ny indkørsel eller terrasse med fliser? Eller klipper den gamle plæneklipper ikke længere plænen helt perfekt?

Så smut en tur i jem & fix, her finder du alt det, du mangler til dine projekter.

Skal der lægges nye belægningssten eller fliser på terrassen, i haven eller i indkørslen? I jem & fix er der masser af inspiration at hente, hvis du overvejer at anlægge nye havefliser, terrassefliser eller belægningssten.

Det er ikke ligegyldigt, hvilken maling du vælger, når du skal i gang med det udendørs malearbejde. I jem & fix finder du masser af billig maling til udendørs brug, og du finder både sokkelmaling, murmaling, facademaling og tagmaling i flere forskellige farver og kvaliteter.

En flot og velholdt græsplæne skal slås med jævne mellemrum, og det kræver en god og stabil plæneklipper i ordentlig kvalitet. I jem & fix finder du et stort udvalg af billige plæneklippere i mange forskellige udgaver, så uanset om du har en stor eller en lille plæne, har jem & fix en plæneklipper, der passer til dig og din have.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Om Gør Det Selv