Vind gavekort til jem og fix for 50.000 kroner

Gør Det Selv er gået sammen med jem & fix i jagten på Danmarks bedste gør det selv-projekt. Send os dit projekt og deltag i konkurrencen om gavekort for 50.000 kroner!

Tag et forfriskende dyp i din egen pool, tænd herefter grillen og tilbered alle dine yndlingsretter til en varm sommeraften, mens du slapper af i dine lækre loungemøbler.

Lyder det som den perfekte sommerdag i haven, så er der god grund til at tage en tur i jem & fix, de har nemlig et stort sortiment i netop pools, grill, havemøbler og andet lækkert tilbehør til haven.

Vind gavekort til jem & fix for 50.000 kroner

Gør Det Selv er gået sammen med jem & fix i jagten på Danmarks bedste gør det selv-projekt, og der er præmier for 50.000 kroner til vinderne.

Uanset hvad du har bygget eller renoveret, er du velkommen til at være med. Udover den store hovedpræmie på 25.000 kroner til vinderen af konkurrencen, har du også mulighed for at vinde præmier i fire andre kategorier: Publikumsprisen, Bedste håndværk, Bedste genbrug og Mest kreative.

Du deltager i konkurrencen ved at indsende billeder af dit gør det selv-projekt til os. Vi vil se et billede af det færdige resultat, ligesom vi også gerne vil se et billede af det rå udgangspunkt. Men vi er mindst ligeså interesserede i at se alle de billeder du har derimellem - jo flere billeder du sender, som viser byggeprocessen, desto større er dine chancer for at juryerne og publikum kan se alle dine gode detaljer, når de udvælger vinderne!

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Om Gør Det Selv