Glasuld, stenuld og papiruld er omtrent verdens kedeligste materialer. Du synes måske, det støver, og noget isolering klør værre end en sæk lopper. Og bare tanken om at tilbringe en forlænget weekend med at bakse isolering på plads ude i en snæver, stegende varm og klaustrofobisk skunk iført åndedrætsværn og engangskedeldragt giver dig sved på panden. Og derfor får du ikke efterisoleret huset!

Men glem lige tanken om det hårde arbejde og forsøg at se på isolering, som Joakim von And betragter sine guldmønter. Vores beregninger viser, at en husejer med et hus på 150 m² kan få op til 276% i forrentning, hvis han bruger 8300 kroner på at få efterisoleret en krybekælder, der ikke er isoleret i forvejen. 276% ... det ligner verdens bedste deal! Men det er ikke kun ved at isolere krybekælderen, du kan få en suveræn forrentning af din investering.

I artiklen kan du se de meget overraskende tal for, hvor meget du egentlig kan tjene ved at isolere!

Selvom artiklen her er af ældre dato, og udregningsmodellen ikke er opdateret, mener vi stadig, at det er verdens bedste sparetip at efterisolere huset.

LÆS OGSÅ: Infrarødt termometer - tag temperaturen på alle overflader