Inspektionskamera: Tjek din isolering med inspektionskamera!

Du kan tjekke isoleringen ved nedsænkede lofter med dit inspektionskamera

Der er desværre mange grelle eksempler på forkert efterisolering. Det kan medføre fugtskader på huset og blive dyrt at rette op på. I slemme tilfælde vil det også være sundhedsskadeligt for dig og din familie.

Tjek din isolering med et inspektionskamera

Isoleringen sidder ofte steder, der er svære at tilgå - eksempelvis i skunken, hulmuren eller krybekælderen. Derfor vil vi anbefale, at du bruger et inspektionskamera, så du kan nå derind.

Du vil med det blotte øje kunne se, om der fugt eller svamp på din isolering. Du kan også tjekke isoleringens tykkelse, og om mineralulden ligger rigtigt og med overlap imellem lagene, så varmen ikke kan suse lige igennem. Mangler der vindpap eller dampspærre, vil kameraet også afsløre det.

Lige nu får du et inspektionskamera sammen med 2 numre af Gør Det Selv.

””

VIDEO: Her kan du se inspektionskameraet i funktion: I videoen her, kan du se, hvor let det er at bruge inspektionskameraet til mange forskellige formål.

Sådan gør inspektionskameraet dit arbejde nemmere

Du kan kigge ind i hulrum i vægge og mure, undersøge stoppede afløb, kigge op under nedsænkede lofter, ned i motorer, under bilen mm. Du bøjer og drejer let det 80 cm lange kabel, så du kan nå ind i alle hjørner og kroge. Kamerahovedet er vandresistent, så du roligt kan undersøge afløb og vandlås.

Med det integrerede LED-lys i kamerahovedet kan du også undersøge mørke steder, som ellers er umulige at komme til med en lommelygte. Der følger en magnet med så du kan fiske tabte genstande op fra eksempelvis afløb

Inspektionskamera: Inspektionskamera fra Tech-Pro

Inspektionskamera: Det nye inspektionskamera fra Tech-Pro

Inspektionskameraet har:

  • Lille kamerahoved på kun 14 mm, så du kan få det ind alle vegne.
  • Vandresistent kamera, så du roligt kan bruge det til at undersøge afløb og vandlås.
  • LED-lygte i kamerahovedet.
  • 1,8" farveskærm med skarpt billede.
  • 80 cm fleksibelt kabel, som er let at bøje i alle retninger.
  • Medfølgende magnet, som du kan montere og samle tabte genstande op med fra eksempelvis afløb.
  • Medfølgende krog, så du kan samle ikke-magnetiske genstande op med kameraet.

LIGE NU FÅR DU: Et Pro-Tech inspektionskamera og to numre af Gør Det Selv for KUN 99 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 148 kr. Du sparer 753 kr.

””