Skær et stykke ud af emballagen, så du kan se, hvor glaslågen sidder. Siden med glaslågen må nemlig ikke lægges op til ryggen på sækkevognen, da det kan beskadige glasset.

Jo længere du kan køre ovnen på en sækkevogn, jo mere skåner du din ryg. Når ovnen nu er kommet sikkert ind i stuen uden en ridse, kan du pakke den ud. Bag på ovnen er der øverst plads til afgangsrør.

Mens ovnen, der benytter sig af konvektionsprincippet, suger luft ind gennem det nederste hul. Her har vi valgt, at afgangsrøret skal sidde i toppen af ovnen, så fagmanden løfter toppladen af og fjerner dækpladen.

Mens toppen er løftet af, skal der sættes en røgtud på, der er samme diameter som rørene, der her skal være 120 mm. Røgtuden skrues fast med en metalpind på tværs, der sikrer mod, at skorstensfejerens kugle rammer ovnen under fejning.

Oven på røgtuden sættes der et mellemstykke, hvorefter det 90 graders røgrør sættes på. Bemærk, at fagmanden lader plasticen sidde på røret for at undgå ridser. Nu skal han finde højden på det hul, der skal laves i skorstenen.

Derfor lægges der et vaterpas ind i røret, hvorefter han med tommestokken kan aflæse højden for bunden af røret. Højden kan nu overføres til skorstenen. For at starte i en fuge måles der 12 cm ind på skorstenen.

Murstenen er nemlig 11 cm plus 1 cm til pudslaget. Murkraven lægges op til de to mærker, hvorefter fagmanden streger rundt om hele røret. Der er nu klar til at blive lavet hul i skorstenen.