Motoreffekt:

Motoreffekt:

500 watt Omdrejninger: 1.600/min. Længde: 113-135 cm Vægt: 3 kg www.bauhaus.dk

Er fugerne mellem fliserne fyldt op til randen med mos og ukrudt, så prøv med Gloria Multibrush. For lige præcis ved rensning af genstridige fuger kommer den stærke motor på 500 watt til sin ret, når den leverer 1.600 omdrejninger i minuttet til den medfølgende fugebørste.

Hurtig og effektiv

Resultatet på vores flisebelagte test-terrasse på cirka 40 kvm blev i al sin strålende enkelhed, at det kun tog i omegnen af halvanden time at rense alle fugerne.

Vi prøvede den også på selve fliserne, hvor Multibrushen var effektiv, så længe det drejede sig om overfladisk mos, alger og snavs. Til dybe misfarvninger og flisepest kommer du ikke uden om en højtryksrenser.

Forskellige typer børster

Gloria Multibrush har to grundlæggende funktioner: fliserens og fugerens. Til disse to formål medfølger to forskellige typer børster: flisebørsten med en bredde på 16,5 cm og fugebørsten på 1,5 cm.

Det er nemt at skifte mellem de to børster, men du skal lige øve dig i at samle beskyttelsesskærmen rigtigt.

Du kan i øvrigt udvide børstesamlingen med en speciel børste til træoverflader, som koster lige under 300 kr.

Der er også tænkt over den gode arbejdsstilling. Producenten har nemlig forsynet multimaskinen med et smart teleskopgreb og et støttehåndtag, som begge frit kan placeres i de højder og vinkler, du finder komfortable at arbejde med.

/EC

DETALJER
NEMT BØRSTESKIFT De to medfølgende børster, her fugebørsten, er virkelig nemme at klikke af og på, når du har fået taget.
FLYTBART HÅNDTAG Håndtaget kan løsnes og placeres på teleskopstangen, lige hvor du vil have det, i forskel lige vinkler
GLORIA MULTIBRUSH TERRASSE- OG FUGERENSER

4 stars

Ergonomisk, smart og supereffektiv maskine, som imponerer med sin evne til at rense fuger. Den er nem at betjene og skifte børster på, men til den helt dybdegående fliserensning for misfarvninger og flisepest kan den ikke bruges.

Pris: 1299 kr.

+

Suveræn fugerenser.

-

Svag til grundig fliserens.