Byggevejledning
Let
Svær
Den hyggelige veranda skaber ekstra rum og giver dig mulighed for at være ude, selv når det regner.

Den hyggelige veranda skaber ekstra rum og giver dig mulighed for at være ude, selv når det regner.

Bygger du en veranda i forlængelse af dit hus, får du nærmest et ekstra rum, da den giver dig mulighed for at nyde udelivet mere.

Fra hoved- eller terrassedør træder du direkte ud på verandaens lækre trægulv, der er i samme niveau som døren. Over dig kan du kigge op på flotte, hvidmalede profilbrædder, der udgør den underste del af taget.

Stolper med fræsede kanter

Spærene har flotte udskæringer i den ende, der vender væk fra huset. Stolperne har fræsede kanter, og hvis du virkelig vil give den gas med træudskæringer, kan du også lave trekanter, som du sætter op i de øverste hjørner ved stolperne. Det tager ekstra tid, men det gør også projektet rigtig hyggeligt, og så passer det bare fantastisk godt til en veranda.

Skal verandaen males, er det smart at gøre, inden alle delene samles.

Hent byggevejledningen

Hent byggevejledningen og få en udførlig trin-for-trin guide til verandaen. Vi viser dig blandt andet, hvordan du måler korrekt op og laver de svære udskæringer, så du får et flot resultat. Derudover viser vi, hvordan du fastgør stolperne i jorden, skærer spæret til og lægger tag, så du kan nyde udelivet i tørvejr.