Panelet er nemlig meget hurtigt at sætte op. Du skal blot bruge to profillister, der spændes omkring en 6 mm mdf-plade, der passer ind i listernes noter – en foroven og en forneden. Du kan således meget hurtigt lave et flot panel.

Endnu en fordel ved denne type panel er, at du også selv kan bestemme højden helt ned til millimeteren, da du ikke er begrænset af listeproducentens standardmål. Du skærer blot mdf-pladen til i den ønskede højde. Således kan du altså uden problemer tilpasse højden til dine særlige ønsker eller behov.

Fagmanden starter med at sætte listen op mod væggen. Her skyder han den nederste profilliste fast med en sømpistol. Har du vægge af mursten, skal du forbore, bruge rawlplugs og skruer i stedet. Fagmanden sætter så mdf-pladen i listens fer og banker den let, men godt på plads. Nu skal du sætte toplisten på. Fagmanden bruger her en afrundet liste, som giver et flot blødt udseende. Også toplisten skal bankes let på plads med hammeren, før den fastgøres. Du bør fæstne den med et søm eller en panelstift cirka hver 40 cm, så den slutter tæt til væggen.

Du har nu et flot højt panel på rekordtid.