Du ved det sikkert godt. Men det er en multidetektor. Den her multidetektor indeholder både afstandsmåler, metaldetektor, strømdetektor, fugtmåler, voltmeter og termometer.

Det er 6 funktioner i alt ...

Som husejer og gør det selv’er vil du sandsynligvis få brug for den mange gange i løbet af et år.

Lige nu får du 6i1 multidetektoren sammen med 2 numre af Gør Det Selv for kun 89 kroner (+ 49 kroner i porto og eksp. I alt 138 kroner). Du sparer 463 kroner!

””

Undgå dyre fejl med en multidetektoren

Alle, der har prøvet at bore gennem et vandrør eller ind i et strømførende kabel ved, at det både er ærgerligt og ikke mindst dyrt.

Med den nye forbedrede 6i1 Multidetektor fra Tech Pro slipper du for at begå dyre fejl. Du fører blot skannerhovedet langsomt over væggen, hvor du vil bore, og så kan du se på displayet, om der gemmer sig strømførende kabler inde i væggen, eller om der er vandrør bag fliserne.

Skal du male udendørs træværk, starter du med at måle fugtprocenten i træet. Så du er sikker på, at malingen binder optimalt.

I denne nye forbedrede 6i1 Multidetektor fra Tech Pro får du hele seks effektive måleværktøjer samlet i én praktisk enhed. Værktøjet indeholder både afstandsmåler, metaldetektor, strømdetektor, fugtmåler, voltmeter og termometer.

  • Lokaliser strøm i væggen
  • Se vandrør bag fliserne
  • Mål fugt i træværk
  • Find den rigtige afstand op til 13 meter
  • Mål spændingen på batterier
  • Check temperatur både inde og ude

Skal vi sende en multidetektor og 2 numre af Gør Det Selv til DIN postkasse? Så skal du bare klikke her:

””

Her kan du se en video af multidetektoren i funktion: