multidetektor: Sådan her ser den ud

Sådan her ser multidetektoren ud

En multidetektor kan spare dig for mange kvaler. Forestil dig at du skal hænge noget op på din væg. Måske i din stue. I dit badeværelse. I dit køkken. Eller i dit soveværelse.

Måske en hylde. Et spejl. Et maleri. En sæbedispenser. Et fjernsyn. En knagerække. En bogreol.

Måske har du endda gjort det for nylig? Det har de fleste af vores læsere nemlig. Vi hører ofte historier om nogen, der har boret ind i et vandrør. Eller i er strømførende kabel.

Øv!

Det er en dyr fornøjelse. Meget dyrere end de 89 kroner, som du skal give for 2 numre af Gør Det Selv og en multidetektor.

Disse bore-uheld kunne nemlig være undgået med en multidetektor. Du fører skannerhovedet langsomt over væggen, hvor du vil bore, og så kan du se på displayet, om der gemmer sig strømførende kabler inde i væggen, eller om der er vandrør bag fliserne.

Lige nu får du en 6i1 multidetektor sammen med 2 numre af Gør Det Selv for kun 89 kroner (+ 49 kroner i porto og eksp. I alt 138 kroner). Du sparer 463 kroner!

””

Men multidetektoren kan meget mere ...

I denne 6i1 Multidetektor fra Tech Pro får du hele seks effektive måleværktøjer samlet i én praktisk enhed. Multidetektoren indeholder både afstandsmåler, metaldetektor, strømdetektor, fugtmåler, voltmeter og termometer.

Multidetektoren kan:

  1. Lokalisere strøm i væggen
  2. Se vandrør bag fliserne
  3. Måle fugt i træværk
  4. Finde den rigtige afstand op til 13 meter
  5. Måle spændingen på batterier
  6. Checke temperatur både inde og ude
””

Klik og se en video af 6i1 multidetektor:

Din Gør Det Selv pakke

  • 6i1 Multidetektor til en værdi af 399 kroner.

  • 2 numre af Gør Det Selv bladet direkte i din postkasse.

  • adgang til over 1000 byggevejledninger og guides på hjemmesiden. Det er nemlig eksklusivt indhold for vores abonnenter.

  • adgang til Moreshop, som er en fordelsshop for abonnenter. Her kan du købe produkter til spotpris. Køb fx værktøj, sportstøj, ure, gadgets og boligtilbehør med op til 70 pct. rabat.

Denne pakke ville normalt koste dig 552 kroner.

Men lige nu er din pris 89 kroner.

For de samme penge, kan du dårligt købe en pakke skruer i dit lokale byggemarked.

””