Arbejdsbukke - nye tendenser

Et par arbejdsbukke er næsten ikke til at undvære, for de gør bare arbejdet meget nemmere. Når du har dem med, kan du få hold på tingene på en helt anderledes tjekket måde, og de er ganske enkelt geniale til at få løftet eller fastholdt ellers helt uregerlige emner.

I virkeligheden kan de fleste af os komme langt med et standardsæt til et par hundrede kroner. Men har du mod på at ofre lidt mere, kan du i dag få virkelig smarte løsninger, som med sikkerhed vil øge din arbejdsglæde markant, når du tager dem frem.

Når det gælder de nye arbejdsbukke, er der to forskellige grundtyper: Den ene er de superpraktiske ministiger, som også kan bruges som bukke. Og den anden kunne man kalde en mere klassisk buk, hvor der så til gengæld er udviklet på funktioner og transport- og opbevaringsmuligheder.

Alle de bukke, vi viser her, har det tilfælles, at de kan slås sammen, så de næsten ingenting fylder, når de stilles op ad en væg. Og så kan de let klare vægten fra de materialer, som en almindelig gør det selv’er vil udsætte dem for.