Vores testredaktør er meget begejstret for Stanleys nye arbejdsbord.

Vores testredaktør er meget begejstret for Stanleys nye arbejdsbord.

Om produktet:

Plademål: 60 x 85 cm Maks. belastning: 450 kg Vægt: 10,4 kg www.stanleyworks.dk

Jeg har før haft glæde af mine sammenklappelige arbejdsbænke med plade af træ. Men jeg har også været irriteret på dem, fordi de enten var for små eller ikke kunne tåle, at jeg stod på dem, eller også fik jeg fingrene i klemme, når de skulle klappes sammen.

Det var derfor med lidt skepsis, jeg pakkede Stanleys “nye revolutionerende arbejdsbord” ud af kartonen for at teste det.

Nemt at klappe ud

Men allerede da jeg klappede bordet ud, var jeg solgt. Det var jo bare at trykke på en knap og hive i det lange greb i enden af bordet, så var det klappet ud. Og da det skulle klappes sammen igen, var det blot at rejse bordet på højkant og skubbe håndgrebet ind, så smækkede benene ind på plads, og jeg klemte ikke fingrene.

Benene er af stål, og bordpladen er af meget kraftig plast, som tåler at stå ude i al slags vejr i modsætning til mit gamle arbejdsbord, der absolut ikke havde godt af at stå ude hele foråret.

Geniale huller til enhåndstvinger

En anden ting, jeg faldt for, var, at Stanley har lavet fire lange huller i et stort X på bordpladen. Hullerne er beregnet til at stikke enhåndstvinger igennem, så det er muligt at holde fast på emner inde midt på arbejdsbordet. Det er intet mindre end genialt tænkt.

Bordpladen er også forsynet med huller, som du kan sætte stopklodser i og derved få bedre hold på emnet, du arbejder med. Klodserne har vi dog ikke kunnet finde nogen steder, så dem må du selv lave af en rundstok.

/Testredaktør Kim Wilken

DETALJER
Stanley arbejdsbord: 3-sekunders-udklapning 3-SEKUNDERS-UDKLAPNING Stanley har ret, når de hævder, det kun tager tre sekunder at klappe bordet ud. Bare tryk på en knap, og hiv i håndtaget.
Stanley arbejdsbord: smarte udskæringerSMARTE UDSKÆRINGER De store udskæringer i bordpladen gør det muligt at bruge en tvinge inde midt på fladen. Smart!
STANLEY FATMAX EXPRESS ARBEJDSBORD

5 stars

Handy og meget solidt arbejdsbord, der er let at have med overalt, fordi det ikke fylder noget sammenklappet. Det er let at klappe ud og sammen. Det kan holde til regnvejr og til, at man står på det. Oplagt i ethvert hjemmeværksted.

Pris: 1.099 kr. i byggemarkedet

+

Nemt, stabilt og solidt.

-

Intet at bemærke.

I denne video kan du se Stanleys præsentation af arbejdsbordet