Arbejdslampe fra festool giver godt lys

Arbejdslampen fra Festool kan oplyse et usædvanligt stort område med dagslys-ligende lys.

Festool gør sjældent noget halvt, og selvfølgelig skal deres arbejdslamper også være i en klasse for sig. Det er deres nye Syslite Duo da også - med en lysstyrke på hele 8.000 lumen og vel at mærke i en dagslyslignende lysfarve (5000 Kelvin).

Arbejdslampe oplyser stort område

Arbejdslampen bruger LED-lys, vejer 3,4 kg, og den er udformet så lysspredningen er hele 180°. Det betyder i praksis, at den kan oplyse et langt større område end normal, og du kan både stille lampen på gulvet, sætte den på et Festool-stativ eller hænge den på en krog ved hjælp af ophængsmuligheden på bagsiden.

Da det er en arbejdslampe er den naturligvis designet til at kunne begå sig på den beskidte byggeplads, og den er særdeles modstanddygtig over for både støv, vand, fald og stød (kapslingsklasse IP 55).

Robust arbejdslampe med langt el-kabel

Du flytter lyset rundt via det robuste enhåndsgreb, og der er et godt, langt elkabel på 4,8 meter, som kan rulles op omkring arbejdslampens fod.

Vi har set Festool Syslite Duo til omkring 2.300 kroner – uden stativ. Vil du have stativ på din arbejdslampe, er det Festool ST DUO 200, som passer til. Og så ligger den samlede pris på ca. 3.400 kroner.

Arbejdslampe fra Festool - Syslite Duo - er lavet, så den spreder lys hele 180°.

Arbejdslampe - Festool Syslite Duo - bagfra

Det 4,8 m lange elkabel kan rulles op om arbejdslampen fod.