[Få en multidetektor til en MEGET nedsat pris HER](http://shop.goerdetselv.dk/node/46601/form?media=redaktionel&menu=true&popup=1 target=)

Foråret nærmer sig med hastige skridt. Det betyder for mange gør-det-selv-folk, at det også snart er tid til at begynde på de mange udendørsprojekter, som har ligget lidt stille hen over vinteren.

Terrassen skal måske have en overhaling og gøres fri for skidt og alger. Det kan være, at plæneklipperen skal gås efter i sømmene, så den er helt klar til kamp. Mange har små opgaver der skal klares, inden det bliver tid til de større projekter.

Uanset hvilke projekter der venter på dig og om de er store eller små, så har Gør Det Selv en fed lille digital hjælper til dig.

Masser af brugbare funktioner

Den alsidige og funktionelle 5 i 1 multidetektor har en håndfuld funktioner som kan være en god hjælp til dine håndværksprojekter. Du kan blandt andet anvende den til at finde strømførende kabler eller metalrør inde i væggen og undgå ubehagelige overraskelser, når du borer.

Den indeholder også en digital afstandsmåler, som kan måle afstande på op til 15 m. Fugtmålerfunktionen gør, at du nemt og enkelt kan måle fugtniveauet i f.eks. dit træværk og med voltmeterfunktionen kan du let måle energiniveauet på dine batterier derhjemme så vel som i bilen.

[Multidetektoren har i sig selv en værdi af 599, men lige nu kan du få den sammen med 2 nr. af Gør Det Selv for kun 99,00 kr. + porto. KLIK HER](http://shop.goerdetselv.dk/node/46601/form?media=redaktionel&menu=true&popup=1 target=)