Metabos bore-/skruemaskine har så mange kræfter, at det er mere sandsynligt, at du opgiver at holde maskinen, end at den stopper omdrejningerne.

Metabos bore-/skruemaskine har så mange kræfter, at det er mere sandsynligt, at du opgiver at holde maskinen, end at den stopper omdrejningerne.

Til Metabos nye 18 volt bore-/skruemaskinen følger der et støttehåndtag med i kufferten - og det er der såmænd en rigtig god grund til!

BS 18 BL LTX kan nemlig dreje med en kraft på op til 90 Nm, og med den power har du i den grad brug for noget ekstra at holde fast i. Til gengæld kan du så bore med op til 50 mm bor i træ og 13 mm i stål. Og det er faktisk mere sandsynligt, at du opgiver at holde bore-/skruemaskinen, end at den stopper omdrejningerne.

LÆS OGSÅ: Test af 18 V bore-/skruemaskiner

Bore-/skruemaskine med kulfri motor Den ekstreme ydeevne kommer fra den stærke 4-spolede og kulfri motor, og så er gearhuset trykstøbt i aluminium for optimal varmeafledning og stabilitet.

Bore-/skruemaskinen har to gear med hastigheder fra henholdsvis 0-600 og 0-2.050 omdrejninger i minuttet. Og et smart energigenvindings-system sørger for, at den energi, der dannes ved friløb af motoren, automatisk ledes tilbage til batteriet.

Endelig har bore-/skruemaskinen en såkaldt ”impulsdrift”, som kan kobles til for udskruning af ekstremt fastsiddende skruer og forboring på meget glatte overflader.

Vi har set bore-/skruemaskinen som solo-model (uden batteri og lader) til 1.685 kr. på nettet. I udgaven som sæt, med to 4,0 Ah batterier og lynlader, er prisen omkring 3.700 kr. Både maskine og batterier kommer med 3 års garanti.****

Metabo bore-/skruemaskine BS 18 BL LTX

Der følger et støttehåndtag med til Metabos bore-/skruemaskine - og det er der en rigtig god grund til!