NOVAPLUS bore-/skruemaskinen med det holdbare Li-Ion batteri.

NOVAPLUS bore-/skruemaskinen med det holdbare Li-Ion batteri.

Skruemaskinen er da også et af de mest populære tilbud, du finder hos os på Gør Det Selv. Og det er der ikke noget at sige til. Du får nemlig 2 numre af Gør Det Selv og bore-/skruemaskinen fra Novaplus for kun 89 kroner.

””

En bore-/skruemaskine er uundværlig, når du laver gør det selv-projekter. Med bore-/skruemaskinen fra Novaplus får du en kraftig og robust maskine, der kan løse en lang række opgaver i både huset og i haven.

Den kompakte bore-/skruemaskine fra Novaplus er udstyret med et stærkt 10,8 volts batteri med avanceret lithium-ion-teknologi, der sikrer hurtig opladning og lang batterilevetid. Den kraftige motor skruer uden problemer 78 skruer på 45 millimeter i en lægte, før batteriet skal oplades.

Moderne Li-Ion-batterier er bl.a. kendetegnet ved deres store batterikapacitet. Derfor får du en bore-/skruemaskine med ekstra lang arbejdstid. Så du undgår at stå med en maskine, der er løbet tør for strøm midt under arbejdet.

FOR KUN 89 KRONER

””

Om bore-/skruemaskinen fra NOVAPLUS

Bore-/skruemaskinen er udstyret med et ergonomisk, skridsikkert greb, samtidig med, at den er robust og handy, så du kan komme til på selv svært tilgængelige steder.

Bore-/skruemaskinen har:

  • Moderne Li-Ion-batteri, så du er sikret hurtig opladning og lang arbejdstid.
  • Kraftigt LED lys, så du kan arbejde på mørke steder som i fx skabe og skunke.
  • Ergonomisk udformet greb med skridsikker belægning.
  • 32 let indstillelige momenttrin, der gør den anvendelig til alle almindelige skrue- og boreopgaver.
  • Batteri-indikator, så du ved, hvornår maskinen skal genoplades.
  • Magnet til at holde en ekstra bit.
””