Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skal jeg vælge 12 eller 18 volt?

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Skruemaskine i høj eller lav batteristyrke?

Spørgsmål

Jeg er på udkig efter min næste bedste ven, altså en ny skruemaskine. Men hvilken batteristyrke skal jeg gå efter?

Svar

Det kommer helt an på, hvad du skal bruge din nye skruemaskine til. Hvis det bare er en skrue eller et hul i ny og næ og altså ikke en gigantisk opgave, er de små og smarte 12-voltsskruemaskiner lige sagen. Og ud over at være mere handy og kompakte er de også billigere end deres 18-voltsbrødre. Da de avancerede batterier udgør cirka halvdelen af prisen på moderne elværktøj, er der derfor penge at spare ved at vælge maskiner med mindre batterier.

Hvis du derimod overvejer at lægge nyt tag, bygge terrasse eller på anden måde er på vej ud i et stort projekt, vil vi anbefale en 18-voltsmaskine.

LAD OPGAVERNE BESTEMME VALGET

12-voltsmaskiner

Fint velegnede til langt de fleste skrue og boreopgaver både ude og inde. Ud over at 12-voltsbatterierne er billigere end 18-volts samme, er maskinerne også mindre og lettere

18-voltsmaskiner

Til de hårdeste opgaver, eksempelvis at skrue tusindvis af skruer i en terrasse eller et hegn, vil vi anbefale en 18-voltsmaskine. Den er bare større og stærkere

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage