For at skifte bit skal du tage ladegreb på pistolen ved at trække grebet tilbage mod dig selv.

For at skifte bit skal du tage ladegreb på pistolen ved at trække grebet tilbage mod dig selv.

Alle, der udfører småopgaver rundt om i huset, kender til at stå med den forkerte bit i skruemaskinen. Pludselig er det ikke længere stjerneskruer, men skruer med flad kærv, der skal arbejdes med, og hvor er det nu lige, du har lagt den bit?

Skruemaskine med tromlemagasin

Worx SD skruetrækker er en skruemaskine, der fungerer som en revolver med et tromlemagasin, som kan rumme op til 6 bits.

Bitspatronen skulle være den smarte ting ved Worx SD skruetrækkeren, hvor man skifter bit ved at tage et pistolagtigt ladegreb. Normalt har jeg et par bits i reserve i lommen, men jeg skal hen i værktøjskassen, hvis jeg skal bruge flere end det.

Fidusen med bits-magasinet er til at overse

Jeg fik lejlighed til at afprøve maskinen på et klædeskab, og umiddelbart føltes den som en udmærket skruemaskine, men fidusen med bitsmagasinet er til at overse, da det ikke umiddelbart er muligt at se, hvilken bit der sidder hvor. Og da jeg indimellem måtte tage 4-5 ladegreb, før jeg ramte den rigtige bit, kunne jeg lige så godt have rodet rundt i lommen.

Alt for lang ladetid

Den lille skruemaskine ligger godt i hånden og virker solid, men de meget korte bits er et problem, fordi det kræver, at man holder dem lige på skruen. Og så er fem timers ladetid i overkanten, fordi batteriet ikke kan tages af. Det er hele maskinen, der skal lades op. Så jeg fik en lang pause midt i arbejdet.

WORX SD SKRUEMASKINE

3/5

Tromle og ladegreb fungerer fint, så jeg lærte hurtigt at skifte mellem de forskellige bits. Men de korte bits gjorde det svært at komme til, hvis jeg ikke kunne skrue lige ind på skruen. Og ladetiden syntes uendelig.

Pris: 586 kr. på nettet, inklusive batteri og lader.

+

Lille og handy.

÷

Korte bits. Lang ladetid.