Dewalts nye 18 volt er imponerende stærk. Det kraftfulde batteri og den kulfri motor gør underværker.

Dewalts nye 18 volt er imponerende stærk. Det kraftfulde batteri og den kulfri motor gør underværker.

Dewalt er mange håndværkeres fortrukne mærke. Det forstår vi godt, ikke mindst efter prøvekørslen af denne nye 18 volt slagboremaskine, DCD795M2, som kort sagt bare er en fornøjelse!

Slagbor med nyeste motorteknologi

Maskinen er med den nyeste motorteknologi, uden kul. Det giver en meget effektiv og jævnt arbejdende maskine med masser af kræfter, og så er den lavet i et meget kompakt design, som gør det let at komme til – også hvor pladsen er trang. Den leveres i en lille og godt udnyttet transportkasse med plads til lader og det ekstra batteri, som følger med i M2-versionen.

Maskinen har en effektiv slagfunktion, 2 gear og momentindstilling til skrueopgaver. Borepatronen er af metal og spænder sikkert om bor og andre værktøjer op til 13 mm. Grebet er gummibelagt og behageligt at holde på, og maskinen er udstyret med en god bæltekrog og en effektiv diode, som lyser arbejdsområdet rigtig godt op.

Tung men effektiv slagboremaskine

Maskinen er af meget høj kvalitet hele vejen igennem, men lidt tung at arbejde med. Til gengæld er den høje vægt med til at gøre slagfunktionen effektiv. Skulle vi ønske os noget mere, ville det være et støttehåndtag, så man kunne udnytte og styre de mange kræfter lidt bedre. Med to batterier, lader og transportkasse har vi set maskinen til under 2500 kroner.

Dewalt DCD795M2 18 volt slagboremaskine

5/5

Maskinen er tung, men kompakt og bomstærk. Vi må af med alle fem stjerner til den kulløse kraftkarl af en slagboremaskine.

Pris: 2500 kr.

+

Gode og velfungerende detaljer. Kulløs og masser af kraft i både motor og slag.

÷

Lidt tung. Og så savner vi et støttehåndtag.