Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Suveræn krydslinjelaser - hård konkurrent til vaterpasset!

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Krydslaseren fra Bosch er suveræn og uundværlig, når du skal montere reoler, hænge billeder op på væggen eller sætte fliser op på badeværelset.

Med knapperne i toppen tænder og slukker du samt vælger, om du kun vil have en lodret eller en vandret streg i stedet for et kryds.

Om krydslaseren fra Bosch:

  • Rækkevidde: 10 meter
  • Nivelleringstid: 5 sekunder
  • Nøjagtighed: +/- 0,5 mm
  • Batterier: 3 stk. AAA

En krydslinjelaser er et stykke højteknologi, hvis funktion er rørende enkel: Den laver et stort rødt kryds på væggen – det er sådan set det.

Vi pakkede vores nyindkøbte laser ud og monterede den straks på det medfølgende stativ. Det er en god idé at lægge et stativ i pakken, selvom det kunne have været mere stabilt.

Smart låsefunktion

Selve laseren er meget let at betjene: Der er en skydeknap på siden, hvor man kan vælge mellem en låst on-position og en ulåst. Ud over en slukket-funktion, naturligvis.

Når låst-funktionen er valgt, er laserkrydset eller -stregen fikseret og følger med selve laserhuset, hvis man vipper det. Den funktion fandt vi ud af, var rigtig smart, når der skulle sættes fliser op diagonalt. Og den præcise vinkel kunne aflæses i det store display, så den samme vinkel kunne gentages på de andre vægge.

Da vi slog over på ulåst-funktionen og rettede laseren op, regulerede den sig selv, så den lodrette streg var 100 % lodret og den vandrette 100 % vandret.

Genial løsning sikrer nøjagtighed

For at man kan være helt sikker på nøjagtigheden, skal laseren pege direkte ind på væggen i en 90° vinkel. Det sikrede vi vha. en lille justeringsklods med to røde streger på, som følger med. Den skulle ligge på gulvet, og når laserens lodrette streg flugtede med mærkerne på klodsen, stod den rigtigt. Det er en uhyre enkel, men genial løsning.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage