Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Ledningsfri, kompakt og yderst effektiv

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Milwaukee er kendt for at lave stærkt og lækkert værktøj. Den nye batteridrevne kap/geringssav M18 SMS 216 er da også en opvisning i gennemtænkt luksus.

M18 er en fællesbetegnelse for de nu mere end 50 Milwaukee-værktøjer, der kan anvende det samme 18 volt batteri. Serien er nu udvidet med SMS 216 kap/geringssav, og i lighed med markedets øvrige Milwaukee-værktøjer er denne sav gennemtænkt og udstyret med alle ønskelige funktioner.

Udførelsen er kompakt og robust, og med en vægt på kun 14 kg, samt et stort transportgreb, er saven nogenlunde nem at flytte fra sted til sted. Saven har en let glidende gang på dobbelte teleskopstænger, og med den 216 mm savklinge er skærekapaciteten 60 x 270 mm ved 90°.

Ubelastet kører klingen med 2700 o/min., og klingen har ikke efterløb, men stopper i det sekund, du har sluppet kontakten.
Savebordet kan indstilles til 50 graders geringssnit til begge sider, med faste “klikpositioner” i de mest anvendte geringsvinkler, fx 22½ og 45°. Og så kan klingen “tiltes” til smigskæring fra -2 til 48°.

Det er muligt at tilkoble ekstern støvopsugning på to studse, hvilket reducerer støvgener til et minimum, og så er saven udstyret med et kraftigt LED-lys samt en effektiv laserstreg, som viser savelinjen helt præcist og tydeligt.

Udstyret med et fuldt opladet 4 Ah batteri og en 45 x 90 mm granplanke skar vi godt 60 snit første gang og omkring 50 snit i andet forsøg. Det synes vi er godt gået. Og hvis du fx har to stk. 4 Ah batterier med en opladningstid på godt en time, vil det være yderst sjældent, at du ikke er kørende. Vi har set saven (solomodel) til 4350 kr., og dertil kommer evt. batteri og oplader.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage