Du får alle dele i en transporttaske, så du har dem samlet. Lader og batteri følger med trimmeren. Køb et ekstra batteri med det samme.

Du får alle dele i en transporttaske, så du har dem samlet. Lader og batteri følger med trimmeren. Køb et ekstra batteri med det samme.

Stihl er mest kendt for store, solide redskaber til have og skov i den kvalitet, som gartnere og skovarbejdere går efter. Men nu har Stihl lanceret en lille trimmer til fine hække, lettere buske og såmænd også til præcis klipning af græskanter, hvor det er svært at komme til med plæneklipperen.

Enkelt og gennemtænkt design fra Stihl

Stihl kalder selv sin HSA 25 for en busk- og græsklipper. Det lette, enhåndsbetjente og batteridrevne redskab leveres da også med to vidt forskellige skærehoveder til de to brugsområder. Og som sædvanlig hos Stihl er designet enkelt og gennemtænkt, hvorfor du så let som ingenting skifter mellem de to skærehoveder.

Genial til finpudsning af hæk, busk og græs

Den fine batteriklipper har meget skarpe skær, og den klipper fint kviste op til 8 mm tykkelse. Nogen hækkeklipper er den naturligvis ikke, men den henvender sig til dig, der fx faconklipper buksbom eller sætter en ære i flot trimmede plænekanter.

Let og støjsvag busk- og græsklipper

HSA 25 vejer kun 600 g, så du kan bruge den længe uden at blive træt i armen. Fint, for den kører 100 minutter på en opladning. Desuden er klipperen støjsvag, har et ergonomisk godt greb og et minimum af vibrationer.

Den leveres med et enkelt 10,8 V batteri, lader og to forskellige skærehoveder. Det hele er samlet i en slags taske eller omslag, som Stihl til gengæld ikke har været heldig med. Den er stiv og klodset, og tingene falder ud.

STIHL HSA 25 BUSK- OG GRÆSKLIPPER

4,5 stars

Velbygget, let og støjsvagt redskab til finpudsning af småhække, buske og til trimning af græskanter. Maskinen fungerer perfekt, det eneste, der trækker ned, er ladetiden på over 2 timer og transporttasken. Jeg lever med begge dele.

Pris: 895 kroner inkl.batteri og lader. Ekstra batteri 450 kroner.

+

Let og supereffektiv.

÷

Dum taske. Lang ladetid.

Detaljer: HÆKKEKLIPPER

HSA 25 er så let, at du kan betjene den med én hånd, og skærehovedet til hæk er udformet som på en stor hækkeklipper.

Detaljer: GRÆSKLIPPER

Skærehovedet til græskanterne er udformet, så du kan komme helt ind til husmuren.