Lydsvag robot klipper plænen perfekt!

Med Bosch’ nye robotplæneklipper, Indego Connect, klipper du plænen perfekt uden at forstyrre naboerne. Og du kan lave alt muligt andet imens.

Du kan indstille, hvornår der skal slås græs via mobiltelefonen.

Mens jeg ligger ved poolen og nyder en kulørt drink et sted i Caribien, vibrerer min Smartphone. Af skærmen fremgår det, at min græsslåmaskine hjemme i Dragør er stødt på en uventet forhindring ud for det store elmetræ. Jeg beder den om at køre lidt baglæns og fortsætte arbejdet derfra.

Smart APP-styring

Det er hævet over enhver tvivl en blæret detalje, at Bosch Indego Connect er tilsluttet GSM-nettet og kan fjernstyres via mobilen. Men lige for mig, der under alle omstændigheder skal rydde plænen for hundelegetøj og glemte børnesko, før jeg starter klipningen, er det ikke så relevant.

Når først kablet er lagt, kører det!

Det er til gengæld lækkert, at Indego er effektiv, støjsvag og relativ nem at installere. Det kan dog godt virke lidt uoverskueligt at få placeret ladestationen og kablet korrekt, så robotten kan finde rundt i haven. Heldigvis har Bosch lavet en fin lille film, der meget pædagogisk forklarer hele installations-proceduren.

Med i papkassen følger 200 m kabel og 400 små plastpløkker til at fastgøre kablet med. Det virker voldsomt, men selvom min have ikke er speciel stor eller særlig kringlet, fik jeg brugt det meste.

Supereffektiv robotplæneklipper

Når den kører, er Indego supereffektiv. Den klipper 200 m2 på en opladning og finder selv tilbage til ladestationen. I løbet af en dags tid klipper den en have på op til 1000 m2. Og den gør det rigtig godt. Min plæne har i hvert fald aldrig været flottere.

Bosch Indego Connect robotplæneklipper

Indego Connect er støjsvag og navigerer effektivt. Den klipper plænen perfekt og finder uden problemer tilbage til ladestationen, når den er ”sulten”. Når først kablet er lagt, og haven kortlagt, skal du aldrig tænke på græsset mere.

Pris: Indego 1000 Connect koster vejledende 12.199,- Uden connectfunktionen kan du købe en Indego 800 for 9.999,-

  • Klipper perfekt. ÷ Dyr engangsinvestering.

SMARTE DETALJER:

FØLER SIG FREM: Føleren i fronten får robotten til at stoppe ved en forhindring og køre udenom. Havetrampolinen kan dog give problemer.

APP-STYRING: Når du har downloadet app’en, kan du fra din mobil holde øje med, hvor maskinen har slået græsset, og hvor den befinder sig lige nu.

LÆS OGSÅ: Byg en garage til robotplæneklipperen

Andre læser lige nu ...

Mere fra kategorien Plæneklipper