Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Effektiv og lydsvag akku-klipper

Print Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Worx er på banen med en forbløffende effektiv, robust og muskuløs plæneklipper på batteri. Den klipper næsten som en benzindrevet, og du slipper fuldstændig for motorlarmen.

Selvfølgelig giver det lidt lyd fra sig, når rotorbladet på Worx’ batteridrevne plæneklipper hvisler igennem græsset. Men det er faktisk også det hele – ingen motorlarm – og hvor er det bare en fornøjelse, ikke mindst fordi det tilsyneladende ikke har kostet på klipperens ydeevne.

Græsset lægges ned i første hug!

Højt græs bliver lagt ned i første hug som med en benzindrevet rotorklipper. Og både bioklip, bagudkast og græsslåning med opsamling kører perfekt med en Klippehøjden kan justeres fra 20 til 80 mm, alt efter hvor du er på sæsonen, og klipperen har små hjul foran og store bagved. Det letter manøvreringen.

Ikke en letvægter

Det er i øvrigt også nødvendigt, da maskinen vejer 25 kg og er uden ”skubbe-hjælp”. Så her er altså ikke tale om en letvægter, hvis det er det, du går efter. Til gengæld er skjoldet lavet i metal og ikke i plast, som man ser på andre akku-modeller.

Også god til større plæner

På én enkelt opladning af de to 40 volt batterier (2,0 Ah) kan man slå plæner op til 500 m2. Så selv om maskinen er rent akku-drevet, kan denne model altså sagtens bruges til lidt større plæner. Maskinen er udstyret med batteri-indikator, og så har den en smart detalje til nem rensning af klingen: Bare sæt haveslangen på skjoldet, og lade maskinen køre lidt. Så er den klaret!

SE MERE: www.primusdanmark.dk

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
Anmeldelse: Effektiv og lydsvag akku-klipper
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage