Studsen på skjoldet er til vandslangen, når maskinen skal rengøres. Derudover giver det buede greb mulighed for at skifte håndstilling undervejs.

Studsen på skjoldet er til vandslangen, når maskinen skal rengøres. Derudover giver det buede greb mulighed for at skifte håndstilling undervejs.

Selvfølgelig giver det lidt lyd fra sig, når rotorbladet på Worx’ batteridrevne plæneklipper hvisler igennem græsset. Men det er faktisk også det hele – ingen motorlarm – og hvor er det bare en fornøjelse, ikke mindst fordi det tilsyneladende ikke har kostet på klipperens ydeevne.

Græsset lægges ned i første hug!

Højt græs bliver lagt ned i første hug som med en benzindrevet rotorklipper. Og både bioklip, bagudkast og græsslåning med opsamling kører perfekt med en Klippehøjden kan justeres fra 20 til 80 mm, alt efter hvor du er på sæsonen, og klipperen har små hjul foran og store bagved. Det letter manøvreringen.

Ikke en letvægter

Det er i øvrigt også nødvendigt, da maskinen vejer 25 kg og er uden ”skubbe-hjælp”. Så her er altså ikke tale om en letvægter, hvis det er det, du går efter. Til gengæld er skjoldet lavet i metal og ikke i plast, som man ser på andre akku-modeller.

Også god til større plæner

På én enkelt opladning af de to 40 volt batterier (2,0 Ah) kan man slå plæner op til 500 m2. Så selv om maskinen er rent akku-drevet, kan denne model altså sagtens bruges til lidt større plæner. Maskinen er udstyret med batteri-indikator, og så har den en smart detalje til nem rensning af klingen: Bare sæt haveslangen på skjoldet, og lade maskinen køre lidt. Så er den klaret!

SE MERE: www.primusdanmark.dk

WORX 40 VOLT AKKU ROTORPLÆNEKLIPPER

4,5 stars

Worx er vist godt klar over, at de har fået lavet noget kram her, og det afspejler sig også i prisen. Ca. 3000 kroner skal de have for den, men de penge er efter vores vurdering givet godt ud. Du får en effektiv og lydsvag klipper til en ok pris.

Pris: 2995 kroner inkl. 2 stk. 40 volt batterier (2,0 Ah) og lader.

+Klipper godt og lydløst.
÷ Lidt tung at skubbe.
GODE DETALJER PÅ WORX AKKU ROTORPLÆNEKLIPPER
RENS MED VAND På en studs på skjoldet kan du montere en haveslange. Tænd vandet, og lad kniven køre rundt i 20-30 sekunder. Så er maskinen ren!
KLIPPEHØJDE Slåhøjden justeres centralt på ét greb. Du kan vælge mellem syv forskellige højder fra 20 til 80 mm.