Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle, der deltog!

I adventskalenderen her på Gørdetselv.dk kan du hele december vinde flotte præmier fra BOSCH.

I denne sidste adventskonkurrence kan du blive den heldige vinder af en AdvancedDrill 18 skruemaskine fra BOSCH til en værdi af 1.949 kr.

Om præmien 4. advent

Den kombinerende bore- og skruemaskine BOSCH AdvancedDrill 18 har mange anvendelsesområder og gør skruning og boring i træ, plast og metal nemt. Med intuitiv indstilling og automatisk gearskift tilpasser maskinen til de enkelte opgaver. Kontaktsystemet udfører retningsskift med ét klik. Maskinens QuickSnap vinkelforsats og excentrisk forsats er særdeles velegnet til komplicerede opgaver på vanskeligt tilgængelige steder. Den børsteløse motor gør maskinen kompakt og slidstærk med høj effekt. Maskinen har ”Power for ALL”: ét batteri til hele Home & Garden-værktøjssystemet fra BOSCH. Syneon-chip regulerer energiforbruget og sikrer optimal effektivitet og længere driftstid.

Sådan her ser den ud:

Læs mere om BOSCH AdvancedDrill 18 her.

Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle, der deltog!

Konkurrencen afholdes af Bonnier Publications i samarbejde med BOSCH og løber fra d. 23. december 2018 til 31. december 2018. Der udloddes 1 præmie. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på email, når konkurrencen er afsluttet. Vinderen vil blive annonceret på denne side: https://goerdetselv.dk/vindere

Præmien har en værdi af 1.949 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Vindernes kontaktinformationer vil blive videregivet til BOSCH, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne, efter hvilket de vil blive slettet af BOSCH.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til [email protected]